Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Hotnews Hotnews,
 ATP: Novak Djokovic, noul lider mondial - Marius Copil, 57 n lume (cea mai buna clasare a carierei)

Marius Copil a bifat o noua cea mai buna clasare a carierei, jucatorul nostru aflandu-se pe locul 57 in lume, cu 888 de puncte acumulate. La varf, Novak Djokovic este noul lider mondial, acesta fiind urmat de Rafael Nadal si Roger Federer. continuă pe Hotnews

Marius Copil a urcat trei pozitii, pana pe locul 57 ATP, cel mai bun din cariera. Novak Djokovici a revenit pe locul I

Tenismenul Marius Copil a urcat trei pozitii in clasamentul ATP dat publicitatii luni, pana pe locul 57, cu 888 puncte. Aceasta este cea mai inalta pozitie din cariera jucatorului roman de 28 de ani.

Paris Masters: Karen Khachanov produce surpriza, i opreste seria lui Novak Djokovic si cstiga al patrulea titlu din cariera

Karen Khachanov, locul 18 ATP, a castigat Masters-ul de la Paris, dupa ce i-a oprit seria de 22 de meciuri consecutive cu victorie lui Novak Djokovic. Rusul s-a impus cu 7-5, 6-4, dupa o ora si 39 de minute de joc si a cucerit al patrulea trofeu din cariera.

Paris Masters: Novak Djokovic, aproape de al patrulea titlu consecutiv/ Srbul a obtinut a 25-a victorie n fata lui Roger Federer

Novak Djokovic si Roger Federer nu au dezamagit si au oferit o partida spectaculoasa in semifinalele Masters-ului de la Paris. Nole s-a impus cu 7-66), 4-6, 7-63), dupa trei ore si trei minute de joc si va juca finala impotriva lui Karen Khachanov. Aceasta a fost a 25-a victorie a sarbului in fata lui Federer, elvetianul castigand restul de 22 de partide.

VIDEO Paris Masters: Novak Djokovic, aproape de al patrulea titlu consecutiv/ Srbul a obtinut a 25-a victorie n fata lui Roger Federer

Novak Djokovic si Roger Federer nu au dezamagit si au oferit o partida spectaculoasa in semifinalele Masters-ului de la Paris. Nole s-a impus cu 7-66), 5-7, 7-63), dupa trei ore si trei minute de joc si va juca finala impotriva lui Karen Khachanov. Aceasta a fost a 25-a victorie a sarbului in fata lui Federer, elvetianul castigand restul de 22 de partide.

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, victorie cu Kei Nishikori/ Semifinala de vis mpotriva lui Novak Djokovic

Campion in 2011 la Paris, Roger Federer l-a invins in sferturi pe Kei Nishikori, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 19 minute de joc pe Arena Accorhotel. Elvetianul se va confrunta cu Novak Djokovic in a 64-a semifinala de Masters din cariera sa.

Marius Copil ocupa de azi cel mai bun loc din cariera lui profesionista. Cate locuri a reusit aradeanul sa urce in 2018

Marius Copil a urcat pe cel mai bun loc din cariera lui de jucator profesionist. incheind un an 2018 excelent, din punct de vedere al rezultatelor.

WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 53 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are sase sportive in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Niculescu si Cirstea.

Simona Halep, lider mondial de 53 de saptamani

Romanca Simona Halep se afla pentru a 53-a saptamana pe primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans confortabil de peste 1. 000 de puncte fa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )