Libnet.ro
UNICEF

22:45

ATP Rotterdam: Daniil Medvedev, principalul favorit, Roberto Bautista si Grigor Dimitrov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Daniil Medvedev, principalul favorit, Roberto Bautista si Grigor Dimitrov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Nume importante au parasit devreme turneul ATP de la Rotterdam. Daniil Medvedev, principalul favorit al competitiei, a fost eliminat inca din primul tur de canadianul Vasek Pospisil. Tot miercuri, Roberto Bautista cap de serie nr. 6) si Grigor Dimitrov au fost invinsi in optimi, in timp ce Gael Monfils favorit 3), David Goffin 4) si Felix Auger-Aliassime au obtinut victorii. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Stefanos Tsitsipas, revenire in fata lui Hubert Hurkacz Fognini, eliminat de Khachanov (Rezultatele zilei)

Condus cu 7-62), 2-0 de polonezul Hubert Hurkacz, Stefanos Tsitsipas favorit 2) a reusit sa revina si sa se impuna in unul dintre cele mai interesante dueluri ale noii generatii. Tot marti, favoriti precum Andrey Rublev si Felix Auger-Aliassime s-au calificat in turul al doilea, in timp ce Fabio Fognini cap de serie nr. 5) a fost eliminat de rusul Karen Khachanov.

ATP Rotterdam: Denis Shapovalov, eliminat de Grigor Dimitrov in primul tur

Denis Shapovalov 16 ATP), cap de serie numarul opt, a parasit turneul ATP de la Rotterdam in primul tur. Canadianul a fost invins in doua seturi de bulgarul Grigor Dimitrov 22 ATP), scor 6-3, 7-63).

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturi

Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer au fost invinsi de cuplul Rohan Bopanna India)Denis Shapovalov Canada), cu 6-2, 3-6, 10-7, joi, in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Rotterdam ATP), dotat cu premii totale de 2. 855 euro.

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturi

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie numarul 4, a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Rotterdam, cu premii de peste 2. 855 de dolari.

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer RomaniaOlanda), favorita 4, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Rotterdam.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )