Libnet.ro
UNICEF

00:06

Attila Korodi: Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Attila Korodi: Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR

Deciziile Curtii Constitutionale trebuie executate, intr-un stat de drept, pentru ca altfel se creeaza o bresa si un haos in toata structura institutionala, a declarat, miercuri, la RFI, liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, care crede ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA si abia apoi sa faca o dezbatere publica. continuă pe Ziarul Bursa

UDMR: Iohannis trebuie sa o revoce pe Kovesi

Attila Korodi a declarat ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR si sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Liderul deputatilor UDMR a mai sustinut ca daca deciziile nu ar fi.

Niculae Badalau: n cazul n care presedintele Iohannis nu pune n aplicare decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, trebuie sa se aplice legea penala

Senatorul PSD Niculae Badalau a spus ca Ministerul Justitiei trebuie sa notifice institutia presedintelui sa respecte decizia CCR de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi si sa o puna in aplicare, altfel trebuie aplicata legea penala.

PSD ar putea face plangere penala pe numele lui Iohannis daca nu respecta decizia CCR. Badalau: Toata lumea trebie sa respecte legea

Niculae Badalau a declarat miercuri ca nu este exclusa o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta nu respecta decizia CCR de revocare a Laurei Codruta Kovesi. Absolut.

Attila Korodi, la RFI: Unii politicieni au depasit limita sobrietatii n discursurile despre magistrati

Liderul deputatilor UDMR crede ca anumite limite nu trebuie depasite in discursul politicienilor despre magistrati. Attila Korodi comenteaza la RFI retorica dura a unor lideri PSD-ALDE fata de judecatori si procurori.

Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis va fi suspendat, daca nu aplica decizia CCR

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca daca presedintele nu va accepta aplica decizia CCR, risca suspendarea. Asteptam sa mai cugete domnul presedinte Iohannis, vedem ca mai g.

Olguta Vasilescu, despre decizia CCR: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, marti seara, la TVR1, ca in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu se va pronunta in timp rezonabil si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, asa cum spune decizia CCR, s-ar putea ajunge la suspendarea acestuia. Sunt convinsa ca Liviu Dragnea va fi achitat. Procesul este penibil.

Cum ar putea Iohannis sa evite revocarea lui Kovesi fara sa incalce decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a citit cu mare atentie decizia CCR privind revocarea sefei DNA, dar ca mai are nevoie de timp ca sa o inteleaga. Pe el il inteleg, decizia mai putin: este cea mai ambigura decizie pe care mi-a fost dat s-o vad vreodata.

Liviu Avram: Cum ar putea Iohannis sa evite revocarea lui Kovesi fara sa incalce decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a citit cu mare atentie decizia CCR privind revocarea sefei DNA, dar ca mai are nevoie de timp ca sa o inteleaga. Pe el il inteleg, decizia mai putin: este cea mai ambigua decizie pe care mi-a fost dat s-o vad vreodata.

Vicepremierul Paul Stanescu: Si eu sunt de parere ca Iohannis trebuie suspendat daca nu semneaza revocarea lui Kovesi

Vicepremierul Paul Stanescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie daca nu semneaza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, insa decizia trebuie luata de PSD.

Decizia CCR nu afecteza Codul administrativ

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca decizia CCR potrivit careia o comisie parlamentara nu poate avea rol de initiator al propunerilor legislative nu afecteaza Codul administrativ care intra astazi in dezbaterea plenului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.246 seconds )