Libnet.ro
UNICEF

15:00

Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atuul turismului medical din Romania: preturi de 3 ori mai mici. Piata s-ar putea dubla pana in 2015

Piata turismului medical din Romania s-ar putea dubla pana in 2015, la jumatate de miliard de euro, in conditiile in care strainii pot plati pentru investigatii si de trei ori mai putini bani decat in alte state din Europa. continuă pe Wall-Street Ro

Aproape 11.000 de companii din Romania au in spate investitori chinezi. Numarul lor a crescut cu 35% in ultimii 10 ani

Investitorii chinezi au inregistrat in Romania, pana la finele lunii octombrie, 10. 878 de firme 5,75% din totalul companiilor din Romania), capitalul cumulat al acestora totalizand 282,4 milioane de euro 1,035 miliarde de lei), potrivit datelor.

Cand ar putea incepe taxarea autostrazilor din Romania

Taxarea autostrazilor din Romania ar putea incepe dupa finalizarea centurii sud a Capitalei, unde lucrarile vor fi derulate in intervalul 2014-2017, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura,.

Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Aproximativ 15% din decesele din Romania sunt cauzate de fumat, iar an de an, peste sase milioane de oameni mor din cauza acestui viciu, potrivit unui comunicat de presa remis de Agentia Nationala Antidrog.

Manescu: Investitiile chineze pot fi o sursa pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din Romania

Investitiile pe care chinezii le pot face reprezinta o sursa pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din Romania, acolo unde nu exista proiecte europene, a declarat, duminica, ministrul Transporturilor,.

Premiera de Black Friday in comertul online din Romania: eMAG scoate la vanzare autoturisme.

Magazinul online eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. Acum cativa ani am declarat ca vom vinde pe eMAG chiar si masini. La vremea aceea, a parut o declaratie poate prea indrazneata, dar iata ca aceasta zi a sosit. Este o zi istorica pentru intreaga piata de comert online, intrucat pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi .

Acord intre Made in China si Granarul Europei. Li Keqiang: Noi dorim sa importam produse din Romania

Stampila Fabricat in China este o sintagma cunoscuta in toata lumea, iar Romania este supranumita Granarul Europei, China putand importa atat cat poate Romania livra, inclusiv produse din carne, a.

Chinezii, interesati sa investeasca in sistemul energetic din Romania.

Cu ocazia vizitei oficiale, in tara noastra, a premierului chinez, Li Keqiang, vor fi semnate mai multe documente de cooperare bilaterala in domeniile energiei. Este vorba despre Memorandum de Intelegere intre Departamentul pentru Energie si Administratia Nationala pentru Energie din China, pentru cooperare in domeniul proiectelor nucleare, Scrisoare de intentie SN Nuclearelectrica - China - General Nuclear Power Corporation CGN), Acord de intentie de cooperare pentru realizarea proiectului .

Dupa Mutu urmeaza Chivu: Ce club din Romania il vrea pe fundasul lui Inter!.

Cristian Chivu ar putea reveni si el in fotbalul romanesc, dupa ce Mutu a anuntat ca va veni la FC Petrolul sub forma de imprumut. Chivu ar putea parasi Interul pentru a ajunge in Banie, la CS U Craiova, echipa care vrea sa promoveze in Liga I la anul, conform Digi24. Echipa sustinuta de primarul Olguta Vasilescu este aproape de o lovitura data echipei rivale, Universitatea Craiova, patronata de Adrian Mititelu. Citeste si Mutu va juca, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti CS U Craiova este .

Mutu directionat spre alta echipa din Romania

Desi au curs rauri de cerneala despre revenirea lui Adrian Mutu in Romania la Petrolul Ploiesti, ultimele informatii il dau pe atacantul roman la o alta formatia autohtona.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )