Libnet.ro
UNICEF

08:30

Audi inaugureaza o noua uzina in Ungaria, cu investitii de 900 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Audi inaugureaza o noua uzina in Ungaria, cu investitii de 900 milioane euro

Audi a inaugurat la Gyor, in vestul Ungariei, o noua uzina construita pentru a produce modelul A3 Sedan, uzina la care lucrarile au pornit in 2011, iar investitiile au totalizat 900 milioane euro. Audi a creat 2. 100 de locuri de munca prin noua unitate si are 9. 000 de angajati in tara vecina unde a investit peste 5 miliarde euro in doua decenii. continuă pe Hotnews

Audi inaugureaza o noua unitate de productie in Ungaria.

Audi inaugureaza, miercuri, o noua unitate de productie la o fabrica din nordul Ungariei, la Gyor, in care a investit, din anul 2011, aproape 900 de milioane de euro si unde va construi noul sedan A3, relateaza Bloomberg, conform Mediafax. Noua versiune sedan a modelului compact A3 se va vinde mai bine decat actualele variante hatchback si decapotabile si va contribui la reducerea decalajului fata de liderul BMW pe piata masinilor premium, potrivit Audi. Anticipam ca fiecare al doilea client .

Audi inaugureaza o noua unitate de productie in Ungaria, pentru sedanul A3

Audi inaugureaza o noua unitate de productie la o fabrica din nordul Ungariei, la Gyor, in care a investit din 2011 aproape 900 de milioane de euro si unde va construi noul sedan A3, relateaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )