Libnet.ro
UNICEF

14:45

Audi incepe productia de motoare electrice in Ungaria

Auto Ro Auto Ro,
Audi incepe productia de motoare electrice in Ungaria

Pentru Audi Ungaria incepe acum o noua era. Marti a fost lansata oficial productia de motoare electrice la unitatea din Gy337;r. in contextul acestui eveniment, unitatea de productie a fost pusa in functiune simbolic de Peter Szijjarto, Ministrul Comertului Exterior si al Afacerilor Externe, Peter Kossler, Membru al Consiliului de Administratie AUDI AG, responsabil pentru Productie si Logistica si Achim Heinfling, Directorul AUDI HUNGARIA Zrt. continuă pe Auto Ro

Audi a demarat productia de motoare electrice n Ungaria: 400 de unitati pe zi

Audi a demarat productia de motoare electrice in Ungaria, la Gyor, acestea urmand sa fie folosite de sistemul de propulsie al modelului Audi e-tron, primul automobil electric de serie al marcii germane din Ingolstadt. Motoarele electrice sunt produse pe o suprafata de 8. 500 de metri patrati in baza unui concept inovator de productie: asamblarea modulara. Circa 100 de persoane lucreaza momentan pentru aceasta noua divizie, iar productia este cifrata la 400 de motoare pe zi.

Audi demareaza productia de motoare electrice in Ungaria

Audi a inceput productia de motoare electrice la unitatea din Gyor, in urma unei investitii de cateva zeci de milioane de euro. In aceasta divizia noua, lucreaza circa 100 de persoane.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )