Libnet.ro
UNICEF

05:30

Audieri la DIICOT intr-un dosar privind emiterea a peste 14.000 de retete medicale fictive

Hotnews Hotnews,
 Audieri la DIICOT intr-un dosar privind emiterea a peste 14.000 de retete medicale fictive

La sediul DIICOT Oradea au fost aduse pentru audieri, joi, 20 de persoane implicate intr-un dosar in care se acuza eliberarea a peste 14. 000 de retete fictive si un prejudiciu de circa 700. 000 de euro, informeaza un comunicat al Directiei. continuă pe Hotnews

Oradea: 20 de persoane audiate la DIICOT intr-un dosar de fraude cu retete fictive

Procurorii DIICOT Oradea au audiat, joi, 20 de persoane intr-un dosar de fraude cu retete fictive, care ar fi adus un prejudiciu statului de aproximativ 700. 000 euro, potrivit unui comunicat de presa al Directiei.

Patru perchezitii si opt persoane duse la audieri de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de minori

Un numar de opt persoane au fost conduse, miercuri, la audieri si de procurorii Serviciul Teritorial Bacau al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in urma efectuarii.

PSD ii somneaza pe liberali sa spuna daca Predoiu si Ialomitianu sunt cercetati intr-un dosar disjuns din dosarul Gala Bute: De ce este ascuns acest caz sub presul din Modrogan?

Social-democratii le cer liberalilor sa spunca daca prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu este implicat intr-un dosar disjuns din Gala Bute. in presa au aparut informatii conform carora.

Perchezitii in Teleorman intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii desfasoara in aceasta dimineata perchezitii in judetul Teleorman si in capitala intr-un dosar de evaziune fiscala. Perchezitiile vizeaza persoane din conducerea unor firme din domeniul medical care au prejudiciat statul cu 2 milioane de euro.

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar de furt calificat din locuinte

Politistii din Capitala fac, miercuri, perchezitii la cinci domicilii din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar de furt calificat, instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de furt calificat

Politistii bucuresteni pun in aplicare miercuri cinci mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov intr-un dosar de furt calificat, instrumentat de Parchetul de pe langa.

Catalin Predoiu, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Procurorii au disjuns din dosarul Elenei Udrea o ancheta pe numele lui Catalin Predoiu privind avizele pe care acesta le-a semnat, in calitate de ministru al Justitiei, pentru organizarea Galei Bute, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )