Libnet.ro
UNICEF

21:15

AUDIO Directoarea unei scoli din Teleorman, inregistrata in timp ce explica cum se fura din laptele si cornul copiilor

Adevărul Adevărul,
AUDIO Directoarea unei scoli din Teleorman, inregistrata in timp ce explica cum se fura din laptele si cornul copiilor

Georgeta Haita, directoarea Scolii gimnaziale din Orbeasca de Sus, Teleorman, este acuzata ca a furat din produsele pe care le primeau elevii prin programele guvernamentale. continuă pe Adevărul

Gafa de proportii! Elevii unei scoli din Bucuresti acuza dureri de ochi, dupa ce au fost uitati in clasa cu lampa UV aprinsa. Reactia dirigintei

Elevii dintr-o clasa de a VII-a de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti au fost uitati, marti, timp de trei ore cu lampa UV aprinsa, in loc de 15 minute, cat trebuie tinuta in mod normal, pentru a dezinfecta zona. Acasa, copiii s-au plans parintilor ca au senzatii de durere si usturime a ochilor sau vedere in ceata. Conducerea scolii paseaza responsabilitatea parintilor.

Directoarea unei scoli din Capitala, condamnata la 3 ani cu executare pentru luare de mita

Carmen Elena Zanfir, director si ordonator de credite la Scoala nr. 150 din Capitala, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, ea fiind acuzata ca a primit suma de 137. 236 de lei de la reprezentantul unei firme care executa lucrari de reparatii si reabilitare a scolii.

Situatie revoltatoare la o scoala din Teleorman. Directoare, acuzata ca fura cornul si laptele copiilor

O situatie revoltatoare a iesit la iveala in Teleorman. Georgeta Haita, directoarea Scolii gimnaziale din Orbeasca de Sus,a fost inregistrata in timp ce explica cum sa furelaptele si cornul.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

Campania electorala tragicomica dintr-o comuna din Teleorman, prin ochii unui fost ziarist care acum candideaza la primarie

Petrica Rachita a fost aproape 20 de ani jurnalist de investigatii in presa centrala. A lucrat, printre altele, la Evenimentul Zilei si Romania libera. S-a lasat de presa in urma cu cinci ani pentru a pleca sa munceasca in Germania ca sofer de tir, iar acum candideaza la primarie in comuna parintilor sai din judetul Teleorman. Acesta este jurnalul sau de campanie electorala.

Locuitorii unei localitati din Romania au aflat deja cine castiga mandatul de primar duminica

In comuna Batrana, din judetul Hunedoara, doar un vot e suficient pentru victoria in alegeri, Primarul in functie, Radu Herciu, nu are adversar si va castiga, chiar daca va fi unicul votant! Comuna Batrana, cea mai mica si cea mai imbatranita din tara, are doar 97 de locuitori cu drept de vot.

O planeta ultrafierbinte de tipul lui Neptun, descoperita pe orbita unei stele din categoria Soarelui

Astronomii au anuntat descoperirea unui nou tip de exoplaneta - o planeta de tipul lui Neptun, dar ultrafierbinte si nu rece asa cum este cazul celei de-a 8-a planete din Sistemul Solar, conform unui studiu aparut luni in publicatia Nature Astronomy, transmite Space. com.

Campanie electorala cu scantei. Candidatul PNL si primarul PSD al unei comune din Gorj, imbranceli in fata alegatorilor (VIDEO)

Cu doar cateva zile inaintea de alegerile locale, comuna Slivilesti din Gorj a fost martora unui scandal in toata regula. Protagonistii au fost primarul comunei, Sorin Bucurescu PSD) si canditatul PNL la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )