Libnet.ro
UNICEF

16:00

August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

August a fost, pentru afacerile din zona euro, cea mai buna luna din ultimii doi ani, comenzile avansand pentru prima data de la jumatatea anului 2011, potrivit unor date statistice ale Eurostat, citate de presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Lider placut sau lider respectat. Care este cea mai buna varianta?.

Care ar fi cea mai buna varianta, sa fii un lider placut sau un lider respectat? J. ODonnell, CEO la CAREEREALISM. com este de parere ca, in vremurile noastre nu exista cale de mijloc, ci trebuie sa alegem neaparat o varianta sau alta. Cu o experiena indelungata in domeniul resurserlor umane, ODonnell a explicat pentru LinkedInca in momentul in care compania ei a decis sa o promoveze la nivelul de manager, ea ales sa fie, pentru echipa ei, tipul de lider de HR .

TOP 10: cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani. Cele de familie castiga in fata celor de lux

Revista britanica Auto Express a realizat un top cu zece cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani, dintr-un total de 50 de autoturisme luate in calcul, scrie Telegraph. co. uk . Pe primele doua locuri sunt autoturisme de familie europene, modele.

Era cea mai frumoasa fata din oras, dar toata lumea isi bate joc de ea acum. Ce detaliu i-a scapat din aceasta poza

Prietenii spun ca ea era cea mai frumoasa tanara din oras. Era indragita de toti si avea o multime de amici. insa acum toti prietenii rad de ea din cauza acestei fotografii pe care a postat-o pe.

Cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni

Bursa a avut ieri cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni, rulajul fiind de circa 1,49 milioane euro, de aproximativ sapte ori mai putin decat in sesiunea de vineri, cand investitorii au tranzactionat de 46 milioane lei 10,37 milioane euro).

Dacia, marca cu cea mai buna crestere pe piata franceza dupa 8 luni

Inmatricularile de automobile Dacia in Franta au crescut cu 5,8% in primele opt luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 829 unitati, pe o piata in scadere cu aproape 10%, marca romaneasca inregistrand cea mai solida.

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 0,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, citat de Mediafax. La Miercurea Ciuc s-a inregistrat.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Business Report: Romania, in criza continua: economia se taraie de doi ani in jurul lui zero; SIF-urile s-ar putea implica in salvarea Oltchim; Cine sunt regii locuintelor din Romania; Inaugurarea tronsonului de autostrada Orastie-Sebes, amanata din nou

Functionarii de la Agricultura mai trag o palma fermierilor. Piata funciara se va liberaliza de la 1 ianuarie 2014, cand si strainii persoane fizice vor putea. August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro. ua si mai bine decat atat August a fost, pentru afacerile din zona euro.

Ultima saptamana din august, cea mai productiva din 2013

Volumul bun din ultima saptamana a salvat lichiditatea lunii august.

Dacia, marca cu cea mai buna crestere pe piata franceza in primele opt luni ale anului

Inmatricularile de automobile Dacia in Franta au crescut cu 5,8% in primele opt luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 829 unitati, pe o piata in scadere cu aproape 10%, marca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )