Libnet.ro
UNICEF

09:00

IN AUGUST Joe Biden a strans peste 364 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AUGUST Joe Biden a strans peste 364 milioane de dolari

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august, depasind recordul lunar in SUA, in pofida unei campanii desfasurate in mare parte online din cauza pandemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, dupa ce a primit donatii record in luna august: Aceasta suma ma lasa fara cuvinte

Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august si a batut astfel un record lunar in Statele Unite - stabilit de catre fostul presedinte Barack Obama si Partidul Democrat in septembrie 2008, cu peste 200 de milioane de dolari -, in pofida unei campanii desfasurate in mare parte online, din cauza pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Biden a strans 364,5 milioane de dolari in august, un record

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august, depasind recordul lunar in SUA, in pofida unei campanii desfasurate in mare parte online din cauza pandemiei de COVID-19, relateaza AFP si dpa, citate de Agerpres. Fostul vicepresedinte american, Partidul Democrat si comitetele lor de colectare de fonduri au strans 364,5 milioane in august, dintre care 205 milioane online de la donatori mici, a indicat miercuri echipa sa de campanie.

Joe Biden denunta, in discursul de la Pittsburgh, anarhia din marja manifestatiilor impotriva rasismului

Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Alba Joe Biden denunta degenerari violente in marja manifstatiilor impotriva rasismului si il acuza pe Donald Trump ca alimenteaza jaraticul agitatiei sociale, relateaza AFP.

Joe Biden l-a acuzat pe Donald Trump ca provoaca haos pe fondul crizelor, intr-un discurs sustinut in statul cheie Pennsylvania

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, l-a acuzat luni pe presedintele Donald Trump ca provoaca haos pe fondul protestelor nationale, respingand, intr-un discurs sustinut in statul cheie Pennsylvania, afirmatiile republicanilor potrivit carora Trump sustine legea si ordinea, transmite Reuters.

RECORD: Biden primeste donatii in valoare de 364,5 milioane de dolari in august

Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august si a batut astfel un record lunar in Statele Unite - stabilit de catre fostul presedinte Barack Obama si Partidul Democrat in septembrie 2008, cu peste 200 de milioane de dolari -, in pofida unei campanii larg online, din cauza pandemiei covid-19, relateaza AFP, conform news. ro.

Americanii au lansat doua fonduri private de 585 milioane dolari, pentru investitii in tehnologii pentru educatie

In perioada aceasta in care se termina vacanta, in mai toata lumea, o firma de investitii din SUA a lansat doua fonduri in valoare totala de 585 de milioane de dolari, pentru finantarea startup-urilor de tehnologii in domeniul educatiei EdTech).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )