Libnet.ro
UNICEF

23:00

DE LA 1 AUGUST Operatorii de transport inchid infochioscurile din aeroportul Otopeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 1 AUGUST Operatorii de transport inchid infochioscurile din aeroportul Otopeni

Operatorii de transport care deservesc cu taxiuri aeroportul Otopeni vor inchide de la 1 august infochioscurile de unde pasagerii pot sa comande un taxi pentru deplasarea catre Capitala si nu numai. Masura va fi luata, deoarece conducerea aeroportului doreste ca patronii din taximetrie sa plateasca integral toate taxele solicitate, desi activitatea aeriana s-a diminuat dramatic din cauza pandemiei, inchiderii granitelor si suspendarii mai multor curse catre destinatii din vestul Europei. continuă pe Ziarul Bursa

De la 1 august, Aeroportul Otopeni ramane fara taxiurile comandate de la automatele din terminale

Companiile de taxi din Bucuresti ameninta ca, de la 1 august, vor renunta sa mai ia comenzi prin aparatele automate din Aeroportul International Henri Coanda. Asta dupa ce au fost obligate sa achite taxele aferente celor cinci aparate din aeroport si pentru perioada in care pe Otopeni nu s-a zburat din cauza pandemiei, sustine presendintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), Vasile Stefanescu.

Operatorii de transport energie din Romania, Italia, Grecia si Bulgaria au infiintat Centrul de Coordonare a Retelei

Operatorii de Transport si Sistem din Grecia IPTO), Italia TERNA SpA), Romania Transelectrica) si Bulgaria ESO-EAD) au infiintat Centrul de Coordonare a Retelei de Energie Electrica din Sud-Estul Europei CC SEleNe) in Tesalonic, Grecia, ca o etapa esentiala spre cooperarea mai stransa si mai eficienta a OTS-urilor din statele membre UE din sud-estul Europei in privinta securitatii furnizarii si a sigurantei retelelor de energie electrica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )