Libnet.ro
UNICEF

17:15

Augustin Lazar: Activitatea DNA este una eficace, iar procurorul-sef, Laura Codruta Kovesi, lucreaza in cadrul legii

Adevărul Adevărul,
Augustin Lazar: Activitatea DNA este una eficace, iar procurorul-sef, Laura Codruta Kovesi, lucreaza in cadrul legii

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat in cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI ca nu exista niciun motiv pentru revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. in opinia procurorului general institutiile expuse precum DNA sau DIICOT sunt criticate in contextul finalizarii unor dosare importante. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar: Nu exista nici un motiv de revocare a lui Kovesi. Inculpatii cu resurse isi joaca ultima sansa

Activitatea DNA este una eficace, iar procurorul sef, Laura Codruta Kovesi, lucreaza in cadrul legii. Declaratia a fost facuta la RFI de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, care-i critica pe inculpatii cu resurse care isi incearca ultima sansa.

Augustin Lazar isi exprima suportul total pentru sefa DNA

Procurorul General, Augustin Lazar, isi exprima suportul total pentru procurorul sef al DNA, Laura C.

Augustin Lazar, inainte de anuntul lui Toader: Nu exista motiv intemeiat pentru revocarea sefei DNA

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca nu exista niciun motiv intemeiat.

Augustin Lazar cere sefilor DNA si DIICOT controale pentru a detecta vulnerabilitati si incalcari ale legii

Procurorul general Augustin Lazar a cerut astazi sefilor DNA si DIICOT sa initieze controale la unitatile subordonate, pentru a verifica riscuri interne si vulnerabilitati, situatiile in care sunt mediatizate aspecte negative care pun in discutie integritatea procurorilor, precum si respectarea legii in activitatile curente.

Procurorul General, Augustin Lazar: Nu exista nici un motiv legal de revocare a lui Kovesi

Avand in vedere decizia ministrului Justitiei de a propune revocarea din functie a procurorului sef al DNA, domnul Augustin Lazar, procurorul generalreafirma pozitia exprimata constant, in sensul ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi, arata Ministerul Public intr-o reactie publicata pe Facebook.

AUGUSTIN LAZAR, atacat de un MAGISTRAT: Sa nu emita slogane cu PENALI pentru a minimaliza ABUZURILE

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), judecatoarea Dana Girbovan ii transmite un mesaj transant procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca nu trebuie sa emita.

Presedintele UNJR, critici dure la adresa lui Augustin Lazar: Are obligatia nu de a gasi mereu scuze procurorilor, ci de a investiga dezvaluirile

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, il critica pe Augustin Lazar, precizand ca acesta are obligatia de a investiga fiecare dezvaluire, nu de a gasi scuze procurorilor, mentionand ca daca informatiile din.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar: Nu exista niciun motiv legal de revocare a lui Kovesi

Avand in vedere decizia ministrului Justitiei de a propune revocarea din functie a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa.

Procurorul general, Augustin Lazar: Nu exista motive intemeiate pentru revocarea lui Kovesi

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar afirma ca nu exista niciun motiv intemeiat de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Trebuie sa stim ca in .

Inspectia Judiciara cere CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA observatiile critice la adresa lui Kovesi si ameninta cu un proces (Digi 24)

Inspectia judiciara someaza CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA pasaje negative scoase din document, constatari critice ale inspectorilor care au facut evaluarea in vara anului trecut si ameninta cu un proces in instanta, anunta Digi 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )