Libnet.ro
UNICEF

00:07

Augustin Lazar: Ancheta privind Hexi Pharma se desfasoara in ritm foarte rapid

România Liberă România Liberă,
Augustin Lazar: Ancheta privind Hexi Pharma se desfasoara in ritm foarte rapid

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a declarat, marti dimineata, cu privire la dosarul Hexi Pharma,ca atunci cand ancheta va fi terminata se va putea discuta despre cat de repede au fost luate masuriulle dupa informarile SRI. De asemenea, Lazar spune ca Ancheta privind Hexi Pharma se desfasoara in ritm foarte rapid. continuă pe România Liberă

Parchetul General, anunt despre ancheta in cazul Hexi Pharma. Ce masuri au dispus procurorii

Procurorii Parchetului General au dispus efectuarea a doua expertize tehnico-stiintifice asupra produselor de la Hexi Pharma, in cadrul anchetei privind dezinfectantii diluati din spitale, scrie.

Parchetul General continua ancheta in cazul Hexi Pharma

Parchetul General face noi precizari oficiale despre ancheta in cazul producatorului de dezinfectanti Hexi Pharma.

Procurorul general al Romaniei:S-au cerut expertize in cazul substantelor de la Hexi Pharma. Ancheta se efectueaza intr-un ritm foarte alert

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti caau fost cerute expertize privind substantele furnizate de compania farmaceutica Hexi Pharma, acestea urmand sa fie facute la un institut romanesc.

''S-au cerut expertize in cazul substantelor de la Hexi Pharma ''

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, astazi, ca procurorii au cerut expertize privind substantele furnizate de Hexi Pharma, ce vor fi efectuate la un institut romanesc, potrivit unor surse din presa.

Dosarul Hexi Pharma, la secret: Procurorul General nu da niciun detaliu despre ancheta (VIDEO)

Urmarirea penala impotriva Hexi Pharma ramane intr-un con de umbra. Procurorul general Augustin Lazar nu vrea sa dea niciun detaliu despre starea anchetei, si nici nu spune daca o parte a.

Anchetatorii cer interzicerea companiei Hexi Pharma. Procurorul general vrea finalizarea anchetei intr-un termen rezonabil

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, spune ca subalternii sai vor finaliza ancheta in Dosarul Hexi Pharma intr-un termen rezonabil. Astazi, anchetatorii au cerut Judecatoriei Sectorului 5 sa interzica, preventiv, dizolvarea companiei sau intrarea in insolventa, asa cum cer actionarii acesteia.

Procurorii de caz vor aprecia cand se va lua o masura in dosarul Hexi Pharma ''

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, astazi, ca in dosarul Hexi Pharma se va lua o masura atunci cand va fi considerat momentul oportun de catre procurorii de caz, potrivit unor surse din presa.

Reactie inexistenta in dosarul dezinfectantilor diluati: Hexi Pharma ucide, Parchetul tace (VIDEO)

La o zi dupa ce procurorul general Augustin Lazar a promis clarificarea situatiei anchetei asupra Hexi Pharma, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a emis un comunicat care nu.

Parchetul General cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii Hexi Pharma. Decizia magistratilor este executorie

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie va cere interzicerea dizolvarii sau lichidarii companiei Hexi Pharma.

Uniunea judecatorilor din Romania vor sa ceara CSM ancheta in parchete, in dosarul Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat, luni, plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si comunica public modul in care parchetele au valorificat datele si informatiile primite in ultimii 10 ani de la SRI privind posibile fapte penale care implicau firma Hexi Pharma, fapte referitoare inclusiv la posibile licitatii trucate si diluarea de mii de ori a dezinfectantilor vanduti spitatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )