Libnet.ro
UNICEF

22:15

Augustin Lazar ataca in toiul noptii ordonantalui Toader. Ministerul Public: Proiectul, parghie politica

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar ataca in toiul noptii ordonantalui Toader. Ministerul Public: Proiectul, parghie politica

Atac lansat la miezul noptii de Procurorul general impotriva Proiectului de Ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa-si subordoneze. continuă pe Antena3

Augustin Lazar ataca in toiul noptii ordonanta lui Toader. Ministerul Public: Proiectul, parghie politica

Atac lansat la miezul noptii de Procurorul general impotriva Proiectului de Ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa-si subordoneze.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

Legea promulgata de Klaus Iohannis, efecte asupra Laurei Codruta Kovesi. Augustin Lazar, nevoit sa o trimita la Sibiu pe fosta sefa a DNA

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea Statutului magistratilor. Aceasta insa il obliga pe Augustin Lazar sa o trimita la Sibiu pe Laura Codruta Kovesi. Desi a fost procuror general timp de optani,.

Ordonanta pe legile justitiei a fost adoptata. Toader: Se incheie dezbaterea pe Legile Justitei

Guvernul a adoptat astazi Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat, luni dimineata actul normativ, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )