Libnet.ro
UNICEF

11:30

Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Augustin Lazar. continuă pe Hotnews

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Mandatul sau se incheie in 27 aprilie.

Augustin Lazar confirma ca a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de Augustin.

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii. Ultimul cuvant in aceasta privinta il va avea presedintele Klaus Iohannis, informeaza Digi24. Totul in conditiile in care.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

GDS nu mai organizeaza ceremonia de acordare a premiului lui Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social GDS) a anuntat ca nu va mai organiza ceremonia de acordare a premiului pentru Augustin Lazar, urmare a deciziei procurorului general de a transmite acest premiu lui Iulius Filip si tuturor disidentilor din cadrul Asociatiei fostilor detinuti politici din Romania.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze revocarea lui Augustin Lazar

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a adresat ieri liberalilor o scisoare deschisa in care le cere sa-l convinga pe Klaus Iohannis, pe care-l numeste liderul vremelnic al partidului, sa dea dovada de respect fata de fondatorii PNL si fata de cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

Procurorul Augustin Lazar, la Timisoara: Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a primit luni, 15 aprilie, premiul Speranta, oferit de Societatea Timisoara. Cu ocazia decernarii premiului, Augustin Lazar a declarat ca va lasa mostenire distinctia magistratilor tineri.

Procurorul general Lazar a anuntat: Cand va fi facut public DOSARUL REVOLUTIEI

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a anuntat, luni, ca probabil in cateva zile datele personale din rechizitoriul dosarului privind Revolutia vor fi anonimizate si, ulterior, acesta va fi prezentat.

Augustin Lazar: Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic

Nimeni nu va putea spune ca am transmis un Minister Public supus politic, a declarat Augustin Lazar, la o dezbatere pe tema independentei justitiei. Procurorul general a primit Premiul Speranta, oferit de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )