Libnet.ro
UNICEF

05:30

Augustin Lazar prelungeste cu sase luni mandatul lui Horodniceanu la sefia DIICOT

B1 B1,
Augustin Lazar prelungeste cu sase luni mandatul lui Horodniceanu la sefia DIICOT

Mandatul lui Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT trebuia sa expire la 19 mai, dar a primit delegare pentru inca sase luni, masura fiind luata de procurorul general Augustin Lazar. Decizia a fost luata chiar. continuă pe B1

Mutare de ultima ora a lui Augustin Lazar. I-a prelungit mandatul lui Daniel Horodniceanu la DIICOT

Daniel Horodniceanu, sef al DIICOT pana in 19 mai a primit delegare pentru inca sase luni pentru aceasta functie, masura fiind semnata de procurorul general Augustin Lazar. Masura este importanta.

Daniel Horodniceanu a fost delegat procuror-sef la DIICOT pentru inca sase luni

Procurorul general Augustin Lazar a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu in functia de procuror sef DIICOT pentru inca sase luni, in conditiile in care mandatul acestuia expira pe 19 mai, potrivit unui anunt postat pe site-ul Ministerului Public.

Surse: Horodniceanu a fost delegat sef la DIICOT pentru nca sase luni

Procurorul general, Augustin Lazar, a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu in functia de procuror sef la DIICOT pentru inca sase luni, in plin proces de examinare a candidaturii lui Felix Banila pentru post, propus de Tudorel Toader, relateazaG4Media. rope surse.

Radu Mazare, condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Constanta, la sase ani si sase luni de inchisoare pentru ca a vandut la un pret subevaluat mai multe terenuri din Mamaia, prejudiciul ridicandu-se la aproximativ patru milioane de euro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta, informeaza News. ro.

Radu Mazare a fost condamnat la sase ani si sase luni inchisoare. Fostul edil este acuzat de abuz in serviciu

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat la sase ani si sase luni de inchisoare pentru abuz in serviciu. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )