Libnet.ro
UNICEF

20:00

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie - LIVE TEXT

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie - LIVE TEXT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie: Cetatenii trebuie sa aiba incredere in procurori. Constitutia e a tuturor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

Florin Iordache, dupa ce s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar: Fara indoiala, si Tudorel Toader va fi evaluat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general,.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

PNL, prima reactie dupa revocarea lui Lazar: Crima organizata ramane la planul initial: destructurarea intregului sistem de justitie

PNL a reactionat prin vocea Ralucai Turcan privind decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a il revoca din functia de procuror general pe Augustin Lazar. Liderul deputatilor liberali arata ca.

Nadia Comaneci, prima reactie dupa ce a aflat ca Ilie Balaci a murit: O mare legenda...

Nadia Comaneci, fosta mare gimnasta, a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat de moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci. O mare legendas-a stins din viata. Unul dintre ce.

Mircea Badea, reactie dupa discursul lui Lazar cu privire la revocarea din functia de procuror general: Cand l-am vazut in lacrimi la sfarsit, dand mesajul lui Stefan cel Mare...

Augustin Lazar a sustinut o declaratie de presa la Parchetul General, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va declansa revocarea acestuia din functia de procuror general, acuzandu-l.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Conferinta de presa la 19.30

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader.

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )