Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modul in care Guvernul a adoptat OUG 7

B1 B1,
Augustin Lazar solicita CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modul in care Guvernul a adoptat OUG 7

Procurorul General Augustin Lazar a inaintat o soliticitare catre CSM prin care sa analizeze posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale privind solutionarea solutionarii conflictului juridic intre Guvern,. continuă pe B1

Procurorul general cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile aduse legilor justitiei: Actiunile Guvernului, un risc pentru democratie si statul de drept

Procurorul general cere Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale pe conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern, Parlament, CSM si Parchetul General in legatura cu modificarea celor trei legi ale justitiei. Augustin Lazar spune ca prin adoptarea ordonantelor de urgenta prin care modifica legile justitiei Guvernul si-a depasit limitele conferite de Constitutie, iar aceste actiuni sunt un risc pentru democratie si statul de drept.

Augustin Lazar cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala pe modul in care Guvernul a modificat legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar solicita Consiliului Superior al Magistraturii sesizarea Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern, pe de o.

Criza in Justitie. Augustin Lazar cere sesizarea Curtii Constitutionale in cazul OUG 7 - DOCUMENT

Procurorul general Augustin Lazar solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa sesizeze Curtea Constitutionala, in vederea solutionarii conflictului juridic de natura constitutionala determinat de modalitatea in care Guvernul si-a exercitat atributia de legiuitor delegat in materia Legilor Justitiei.

Criza in justitie. Augustin Lazar, cere aviz negativ pentru proiectul de modificare a OUG7: Incertitudinea cadrului legal este ingrijoratoare

Procurorul general, Augustin Lazar, a afirmat marti ca proiectul de ordonanta de urgenta prin care sunt modificate unele prevederi ale OUG 7/2019 ar merita aviz negativ din partea plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Augustin Lazar, nou atac la ministrul Justitiei: Este a patra ordonanta de urgenta care amplifica incertitudinea privind legile Justitiei

Procurorul General il ataca din nou pe ministrul Tudorel Toader. Este a patra ordonanta de urgenta care amplifica incertitudinea privind legile Justitiei, spune Augustin Lazar despre modificarile.

Cum motiveaza Curtea Constitutionala ca legea Dragnea-Tariceanu privind desecretizarea protocoalelor cu SRI din justitie este neconstitutionla

Informatiile secrete de stat pot fi declasificate doar prin Hotarare de Guvern, spune Curtea Constitutionala in motivarea deciziei prin care a declarat neconstitutional in integralitate proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu privind declasificarea protocoalelor semnate de SRI cu mai multe institutii judiciare.

Augustin Lazar, reactie dupa audierea lui Kovesi

Augustin Lazar, s-a prezentat vineri la sediul Parchetului General. Procurorul general a evitat intrebarile puse de jurnalisti, cu privire la audierea lui Kovesi la Sectia speciala pentru investigarea.

in plin SCANDAL in Justitie, Presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, intrevedere FULGER cu procurorul general, Augustin Lazar

In plin scandal in sistemul judiciar romanesc, procurorul general Augustin Lazar l-a primit joi, intr-o intalnire fulger, pe presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Guido Raimondi, si.

Augustin Lazar: OUG 7 trebuie abrogata integral. Este suspecta de neconstitutionalitate

Ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei trebuie abrogata integral pentru ca este suspecta de neconstitutionalitate, asa cum arata analiza Ministerului Public, a declarat pentru HotNews procurorul general, Augustin Lazar.

Zi decisiva pentru proiectul de buget pe 2019: Curtea Constitutionala va decide pe contestatia presedintelui Iohannis

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea inaintata de presedintele Klaus Iohannis privind proiectul de buget pe 2019 adopat de Parlament. Bugetul rusinii nationale, nerealist, supraevaluat si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )