Libnet.ro
UNICEF

00:07

Augustin Lazar si Tudorel Toader, fata in fata: CSM discuta cererea de revocare a procurorului general

B1 B1,
Augustin Lazar si Tudorel Toader, fata in fata: CSM discuta cererea de revocare a procurorului general

Augustin Lazar este audiat luni in sectia pentru procurori a CSM unde se discuta cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general. Avizul CSM este consultativ. Tudorel Toader a. continuă pe B1

CSM discuta cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a CSM discuta astazi de la ora 11:00, cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general Augustin Lazar.

Confruntarea finala intre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Procurorul general, audiat in CSM

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a.

Revocarea procurorului general. Augustin Lazar a primit aviz negativ de la CSM/Solicitarea lui Toader, respinsa

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins luni solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

infrangere pentru Tudorel Toader: CSM a dat aviz negativ pe revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general. Avizul a fost dat cu unanimitate de voturi, 5 la.

Zi decisiva. Procurorul general, Augustin Lazar,audiat la CSM inainte ca magistratii sa dea avizul pe cererea de revocare

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar in vederea emiterii unui aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a acestuia. Asta in conditiile in care, Comisia Europeana a cerut, in raportului MCV, suspendarea imediata a tuturor numirilor si demiterilor in derulare a procurorilor de varf.

Procurorii CSM l vor audia, luni, pe Augustin Lazar pentru emiterea avizului privind revocarea

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a acestuia.

Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: Eu am evaluat faptele! Eu am pus concluzii de ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut declaratii dupa sedinta CSM. Acesta a tinut sa precizeze ca a facut o analiza manageriala a lui Augustin Lazar si nu un raport stiintific. Mi-a spus ca.

Augustin Lazar, audiat la CSM in legatura cu propunerea ministrului Justitiei de revocare din functie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Augustin Lazar, despre atrocitatile comunismului: Mereu am avut convingerea ca altii au comis fapte de barbarie in interiorul frontierelor nationale

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, vineri seara, la vernisajul expozitiei Represiunea comunista in Romania 1945-1965) - Numitorul comun: Moartea, ca este important sa fim informati despre ceea ce s-.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )