Libnet.ro
UNICEF

15:00

Augustin Zegrean: Cred ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie Prelungirea mandatului parlamentar se poate face doar in 4 situatii, nu pot sta acolo cat vor ei (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean: Cred ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie Prelungirea mandatului parlamentar se poate face doar in 4 situatii, nu pot sta acolo cat vor ei (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostpresedinte al CCR, a explicat de ce crede ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie, data stabilita de Guvern. in direct pe B1 TV, sambata dimineata, specialistul a. continuă pe B1

Augustin Zegrean, despre incercarea PSD de amanare a alegerilor parlamentare: Parlamentarilor le-ar conveni sa se porneasca razboiul de 100 de ani si apoi sa mai aiba 3 luni sa faca alegeri

Mandatul parlamentarilor poate fi prelungit doar in patru situatii prevazute clar in Constitutie - stare de mobilizare, de razboi, de asediu sau de urgenta, afirma fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean. Lor le-ar conveni sa se porneasa razboiul de 100 de ani. Si dupa 100 de ani, inca 3 luni in care sa faca alegeri, a declarat vineri, pentru HotNews. ro Augustin Zegrean.

De ce planul PSD de a amana alegerile parlamentare e in van. Cum il poate bloca Iohannis pe Ciolacu

Liderii PSD, prin interpusi, incearca sa impinga alegerile parlamentare pana in luna martie 2021, mizand pe erodarea PNL la guvernare pe fond de pandemie. insa presedintele Klaus Iohannis poate bloca legea prin care PSD cauta sa prelungeasca mandatul actualului Legislativ. Asadar, alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie. De altfel, suntem in plin calendar electoral.

Zile libere 2021. Cate libere legale vor avea romanii anul viitor si de cate weekenduri prelungite se vor bucura

In anul 2021 vor fi 15 zile libere legale, declarate prin lege, la fel ca si in anul anterior, iar 7 dintre ele pica in timpul saptamanii. Cate zile libere legale vor avea romanii in 2021 in prezent,.

Smiley si Gina Pistol vor avea o fetita

Desi se vorbeste despre asta deja de mai bine de o luna, Smiley si Gina Pistol au recunoscut public abia acum. Gina este insarcinata, iar cei doi vor deveni curand parinti de fetita.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )