Libnet.ro
UNICEF

13:30

Augustin Zegrean: O sa fiti socati, dar decizia CEDO este gresita! Nu se poate revizui o hotarare a CCR

Antena3 Antena3,
Augustin Zegrean: O sa fiti socati, dar decizia CEDO este gresita! Nu se poate revizui o hotarare a CCR

Augustin Zegrean, fostul presedintele al Curtii Constitutionale, afirma ca deciziile CCR nu pot fi revizuite, asa cum a cerut presedintele Iohannis in legatura cu decizia referitoare la revocarea lui Kovesi din fruntea DNA. continuă pe Antena3

Fostul sef al CCR Augustin Zegrean, dupa decizia CEDO in favoarea Laurei Codruta Kovesi: Nici macar presedintele nu face ce vrea el in tara asta

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Augustin Zegrean spune ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este una reparatorie, din care politicienii si cei care se afla vremelnic in mari functii in stat ar trebui sa inteleaga sa respecta legea.

Zegrean: Din decizia CEDO ar trebui sa se inteleaga ca nici macar presedintele nu poate sa faca ce vrea el in tara asta

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este una reparatorie, din care politicienii si cei care se afla vremelnic in mari functii in stat ar trebui sa inteleaga sa respecta legea. Din aceasta decizie trebuie sa se inteleaga ca nici macar presedintele nu face ce vrea el in tara asta, ci trebuie sa faca exact ce scrie in Constitutie si in lege, pentru ca pana la urma presedintele este cel care a revocat-o din functie, cu incalcarea legii, a afirmat Zegrean pentru HotNews. ro.

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, despre decizia CEDO: inseamna ca doamna Kovesi a fost revocata fara respectarea formelor legale

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, a comentat pentru B1. RO care este semnificatia deciziei CEDO care a stabilit ca Laurei Codruta Kovesi i-a fost incalcat dreptul la libera exprimare si.

Cristoiu: Decizia CEDO in cazul Codrutei Kovesi este devastatoare pentru Iohannis

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca decizia CEDO privind revocarea Codrutei Kovesi de la conducerea DNA va creste independenta procurorilor-sefi fata de presedintele Iohannis care nu va mai putea sa-i demita atat de usor, asa cum a facut cu fosta sefa a DNA.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Birchall despre decizia CEDO: Sa isi dea demisia judecatorii care au sustinut decizia impotriva fostei sefe DNA

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca, decizia CEDO care ii da dreptate fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi, este un cartonas rosu devastator pentru presedintele CCR, Valer Dorneanu, si pentru toti judecatorii care au sustinut si votat decizia Curtii din 2018.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO in cazul Kovesi: Regula generala este ca la nivel national si european nu se comenteaza hotararile instantelor. Ele se respecta

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a initiat preocesuld e revocare al Laurei Codruta Kovesi, a declarat ca nus e considera responsabil, dupa decizia CEDO care a stabilit ca fosta sefa DNA a.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO: Presedintele nu a revocat-o in baza propunerii mele. Ministrul nu este autor al dreptului de sesizare a Curtii

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a avut o prima reactie la decizia CEDO, care spune ca inlaturarea Codrutei Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva.

Seful CCR Valer Dorneanu, dupa decizia CEDO: N-am fost noi atacati de doamna Kovesi, CEDO nu critica decizia CCR

Presedintele CCR Valer Dorneanu a declarat ca persoanele care doresc sa analizeze cu obiectivitate si fara partinire decizia CEDO privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA vor observa ca nu exista nicio critica la adresa Curtii Constitutionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )