Libnet.ro
UNICEF

20:15

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, este sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ

B1 B1,
Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, este sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ

PNL il sustine pe Augustin Zegrean, fost judecator si presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Anuntul a fost facut, marti, de liderul. continuă pe B1

Fostul sef al CCR Augustin Zegrean si-a depus si el candidatura pentru Consiliul Legislativ. isi disputa postul cu Florin Iordache

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean si-a depus si el candidatura pentru postul de sef al Consiliului Legislativ, pe care si-l disputa cu fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul celebrei Ordonante 13.

Florin Iordache a fost ales presedinte al Consiliului Legislativ Zegrean a obtinut doar 41 de voturi - UPDATE

Senatorii si deputatii au numit, marti, in sedinta de plen comun, o noua conducere a Consiliului Legislativ. Cu 185 de voturi pentru, Florin Iordache a fost ales presedintele institutiei, iar senatorul USR George Edward Dirca a devenit presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare. Augustin Zegrean, sustinut de PNL, a obtinut doar 41 de voturi.

Augustin Zegrean: Votul pentru sefia Consiliului Legislativ este nul. Mie mi s-a propus marti si am crezut ca voi fi votat din moment ce mi se propune Reactiile reprezentantilor PNL si USR (VIDEO)

Controverse in lant dupa votul din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului asupra conducerii Consiliului Legislativ. Social-democratul Florin Iordache a obtinut functia de presedinte al institutiei cu.

Nicolas Sarkozy, fost presedinte al Frantei, pus sub acuzare intr-un nou dosar. Ancheta a pornit de la o investigatie jurnalistica (VIDEO)

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy este anchetat penal intr-un nou dosar, al treilea de pana acum, informeaza B1 TV. De data aceasta, fostul sef de stat este acuzat ca, in 2007, ar fi primit bani de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )