Libnet.ro
UNICEF

21:45

AUR trece Prutul. Formatiunea lui George Simion va crea un partid nationalist si la Chisinau

Adevărul Adevărul,
AUR trece Prutul. Formatiunea lui George Simion va crea un partid nationalist si la Chisinau

Rezultatul surprinzator obtinut de Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) la parlamentarele din Romania, care a permis ca formatiunea lui George Simion sa ajunga in Legislativ, a motivat conducerea AUR sa ia decizia de a trece Prutul si a de fonda un partid similar, nationalist, si in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel sa ne aparam voturile si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: Cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice. Conform rezultatelor provizorii ale alegerilor parlamentare 2020, PSD se afla pe primul loc, iar AUR se situeaza pe pozitia a patra si intra in Parlament, avand in jur de 9%.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice.

GEORGE SIMION, AUR: Nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare, ca formatiunea pe care o reprezinta a avut un rezultat bun si nu va dori sa intre in nicio coalitie de guvernare.

George Simion (AUR): Ne bucura demisia lui Orban. Nu facem nicio coalitie de guvernare

Liderul AUR, George Simion, a declarat, luni, ca formatiunea sa nu va intra intr-o coalitie de guvernare si ca nu va vota in favoarea vreunuia dintre candidatii vehiculati, pana in prezent, pentru sefia noului cabinet.

Digisport: Cine este George Simion, ultrasul care conduce partidul AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare

Partidul AUR este marea surpriza a Alegerilor Parlamentare din acest an pentru ca este aproape sigur ca va trece pragul electoral. Co-presedintele partidului AUR este un ultras, George Simion 34 de ani), cel care a contribuit la aparitia gruparilor Honor et Patria si Uniti Sub Tricolor, care reunesc suporteri ai echipei nationale a Romaniei.

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

Liderul AUR, George Simion: Nu au reusit sa ne cumpere, nu ar avea cu ce sa ne cumpere cu toti banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

VIDEO Cine este si ce vrea AUR? George Simion, la interviurile HotNews LIVE Cred ca ar trebui ca lucrurile esentiale, educatia, locurile de munca, restaurantele, terasele, sa continue asa cum continuau inainte de pandemie Nu ne revendicam din doctrina

Co-presedintele partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a fost invitat luni, de la ora 16. 00, la interviurile HotNews LIVE. AUR a obtinut peste 8% dintre voturi la alegerile parlamentare de duminica, potrivit datelor partiale ale BEC.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

Reactia surprinzatoare a lui Mitica Dragomir cand a auzit ca George Simion, ultras in peluza si lider AUR, a ajuns in Parlament

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost mirat sa afle ca George Simion, unul dintre ultrasii care incurajeaza nationala Romaniei din tribune, dar si co-fondator al AUR, in acelasi timp, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )