Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aurescu cere imbunatatirea cadrului juridic pentru romanii din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aurescu cere imbunatatirea cadrului juridic pentru romanii din diaspora

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu cere demararea unui proces de imbunatatire a cadrului juridic si institutional privind romanii din strainatate, adaptat celor mai bune modele europene si internationale, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul ministerului de resort MAE). continuă pe Ziarul Bursa

Aurescu, MAE: Este necesara imbunatatirea cadrului juridic si institutional privind romanii din strainatate

Intr-un mesaj de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ministrul de Externe Bogdan Aurescu afirma ca este necesara demararea unui proces de imbunatatire a cadrului juridic si institutional privind romanii din strainatate, adaptat celor mai bune modele europene si internationale.

Iohannis cere Parchetului sa urgenteze anchetarea celor care i-au impiedicat pe romanii din diaspora sa voteze

Pe pagina sa de Facebook, presedintele ales Klaus Iohannis cere Parchetului sa urgenteze anchetarea celor care i-au impiedicat pe romanii din diaspora sa voteze. Sunt revoltat ca cei care i-au impiedicat pe romani sa-si exercite un drept fundamental sunt inca in functii sustine Iohannis .

Iohannis: indeplinindu-si datoria de cetateni, romanii din afara granitelor au avut forta si priceperea sa dovedeasca prin vot ca Romania are o mare sansa

Presedintele ales Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua romanilor de pretutindeni, ca romanii din diaspora au avut forta si priceperea sa dovedeasca prin vot ca Romania are o mare sansa, iar acesta nu e doar un capitol din istoria recenta, ci o dovada graitoare despre cum o natiune isi regaseste fiii.

Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu. Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice

Mircea Geoana a lansat vineri atacuri dure la sefii PSD, dupa ce joi a fost exclus din partid impreuna cu Marian Vanghelie. Geoana a spus ca bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta - Ghita - Dragnea si l-a comparat pe Ponta cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Geoana l-a acuzat pe Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie: Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice.

VIDEO. SURSE: Sova, Geoana, Vanghelie si Negoita, propusi pentru excludere din PSD. Robert Negoita cere, din nou, iesirea de la guvernare. Ponta vrea congres in martie

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei.

Lyuben Belov, un business angel bulgar in cautare de startup-uri romanesti: Romanii din diaspora ar trebui sa ajute ecosistemul local

Lyuben Belov este unul dintre pionierii companiilor de IT din Bulgaria, dar si in mediul de startup si investitii. El a facut cel mai mare exit din Bulgaria dupa ce a vandut Net Info, prima afacere IT de mare succes din tara, catre Sanoma Magazines.

Le Pen promite ca daca va castiga alegerile va organiza un referendum pentru iesirea din UE

Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, a promis, intr-un interviu publicat azi de cotidianul Le Figaro, ca daca va castiga alegerile prezidentiale din anul 2017 va renegocia relatiile Frantei cu Uniunea Europeana, iar daca acest demers nu va reusi, in cel mult sase luni va convoca un referendum pentru parasirea UE.

Geoana: Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora

Mircea Geoana l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie.

Premierul britanic va anunta noi restrictii pentru imigrantii din UE

Premierul britanic David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, urmeaza sa anunte noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana, relateaza Mediafax , care.

MAREA BRITANIE: David Cameron anunta VINERI noi restrictii pentru imigrantii din Uniunea Europeana

David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, va anunta vineri noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana si va pleda pentru un termen de patru ani inainte ca imigrantii sa poata obtine anumite avantaje, precum reducerea impozitelor sau locuinte sociale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )