Libnet.ro
UNICEF

22:30

Aurica Ichim, coordonatorul Muzeului Unirii din Iasi: imi este drag acest muzeu, cum draga imi este viata.

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Aurica Ichim, coordonatorul Muzeului Unirii din Iasi: imi este drag acest muzeu, cum draga imi este viata.

Nu vorbim des despre beneficiile trecerii timpului. Ne pare doar rau ca s-a dus. Si, totusi, cand intalnesti oamenii potriviti, simti nevoia sa sapi in ridurile lasate de ani si sa descoperi frumusetea trecutului. Desi greu de gasit, astfel de oameni iti insenineaza ziua si te fac sa . continuă pe Ceaşca de Cultură

ROSIA MONTANA. Protestatarii din Iasi au BLOCAT circulatia tramvaielor.

Participantii la protestul din Iasi fata de proiectul minier de la Rosia Montana au blocat circulatia tramvaielor in Piata Unirii din oras, informeaza Mediafax. Manifestantii au deblocat in jurul orei 20. 45 circulatia rutiera pe bulevardul Copou, indreptandu-se catre centrul municipiului Iasi. Ajunsi in Piata Unirii, locul in care a inceput protestul, oamenii s-au asezat pe liniile de tramvai, blocand circulatia mijloacelor de transport in centrul orasului. Citeste si Cluj-Napoca:Peste 6.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )