Libnet.ro
UNICEF

17:30

in Australia, in locul imnului Republicii Moldova s-a intonat imnul Romaniei

România Liberă România Liberă,
in Australia, in locul imnului Republicii Moldova s-a intonat imnul Romaniei

La deschiderea turneului ATP din Australia, in locul Imnului National al Republicii Moldova a fost d. continuă pe România Liberă

Organizatorii ATP Cup au confundat imnul Romaniei cu cel al Republicii Moldova. Reactia jucatorului moldovean

Debutul ATP Cup, cea mai recenta competitie de tenis masculin de echipa, a fost marcat vineri de o gafa la Sydney, cand imnul romanesc a sunat in locul celui din Moldova inainte de primul meci al turneului.

Ucraina se opune federalizarii Republicii Moldova: Contingentul militar rus de pe teritoriul Transnistriei reprezinta una dintre amenintarile militare reale

Ucraina se opune federalizarii Republicii Moldova, este impotriva oricarei autonomii largite pentru regiunea transnistreana si se impotriveste trupelor ruse in regiune, a declarat Artem Filipenko,.

Imnul Republicii Moldova, incurcat cu cel al Romanieila ATP Cup

Organizatorii ATP Cup, cea mai recenta competitie de tenis masculin de echipa, au confundat imnul Moldovei cu cel al Romaniei, inaintea meciului dintre moldoveanul Alexander Cozbinov si belgianul Steve Darcis, informeaza presa internationala.

ATP Cup 2020 debuteaza cu stangul. Organizatorii au incurcat imnul Republicii Moldova cu cel al Romaniei

ATP Cup 2020. Gafa uriasa la ATP Cup 2020, dupa ce organizatorii competitiei sportive au confundat imnul Moldovei cu cel al Romaniei, inaintea meciului dintre moldoveanul Alexander Cozbinov si belgianul Steve Darcis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )