Libnet.ro
UNICEF

06:00

Australian Open 2015: castigatoarea de anul trecut a anuntat ca va deveni mama

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: castigatoarea de anul trecut a anuntat ca va deveni mama

Fosta jucatoare de tenis Na Li, castigatoare la Australian Open in 2014, a anuntat ca va deveni mama pentru prima oara, luni, in fata publicului de pe Rod Laver Arena din Melbourne. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Australian Open 2015. Halep a evoluat fara a da semne de boala. Ce scrie WTA despre succesul romancei

Australian Open 2015. Simona Halep, calificata in turul al doilea, dupa ce a trecut de Karin Knapp, 50 WTA, a fost laudata de site-ul oficial al WTA pentru evolutia sa din runda inaugurala a primului Grand Slam al anului 2015.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 20 ianuarie: Marius Copil si Monica Niculescu, in primul tur

Australian Open 2015. Marius Copil si Monica Niculescu debuteaza, marti, in runda inaugurala a primul Grand Slam al anului. in timp ce Niculescu va avea o misiune aproape imposibila, Copil se va afla in premiera la acest nivel.

Australian Open 2015: adversara Simonei Halep a avut boala sarutului

In urmatorul meci de la Australian Open 2015, programat miercuri dimineata, Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova, jucatoare australiana clasata pe locul 62 mondial.

Australian Open 2015. Halep a scapat de patru capi de serie, pe care i-ar fi intalnit pana in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va avea un parcurs mai usor pana in sferturile de finala, dupa ce 4 dintre capii de serie de pe partea sa de tablou au fost eliminati inca din primul tur. Cea mai rasunatoare eliminare este cea a Anei Ivanovici, 5 WTA.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Australian Open 2015. Programul romancelor angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015. Cand joaca romancele angrenate in turneu. Simona Halep debuteaza prima

Duminica noapte spre luni isi vor demara misiunea cele cinci romance calificate la Australian Open 2015. Simona Halep va incepe seria meciurilor, in duel cu italianca Karin Knapp 51 WTA), nu mai devreme de ora 02. 00, partida fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Australian Open 2015: S-a stabilit ora de incepere a primului meci disputat de Simona Halep. Cand vor juca romancele

Simona Halep 3 WTA) va debuta la Australian Open 2015 duminica noapte spre luni, impotriva italiencei Karin Knapp 51 WTA). Meciul se va disputa pe terenul central de la Melbourne, Rod Laver Arena, incepand cu ora 02. 00 a Romaniei.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )