Libnet.ro
UNICEF

19:15

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018)

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018); Buzarnescu, duel de foc cu Venus Williams

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open 14-27 ianuarie), primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi Estonia, 70 WTA) in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York).

Australian Open 2019: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul unu - Lista completa a favoritilor de la Melbourne

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost desemnata principala favorita a Openului Australiei la tenis, primul turneu de Grand Slam al anului, la care Mihaela Buzarnescu va fi cap de serie numarul 25, conform listei comunicate joi de organizatori.

PREMII-RECORD la Australian Open 2019: Cati bani poate castiga SIMONA HALEP daca ia prestigiosul trofeu

Australian Open a inceput neoficial de astazi, cu etapa calificarilor. Avem si noi emotiile noastre, pentru ca Simona Halep, liderul tenisului mondial feminin, va intra de pe tabloul principal al competitiei, si.

Australian Open 2019: Roger Federer si Rafael Nadal, pe aceeasi parte de tablou - Marius Copil, duel cu Marcel Granollers

Marius Copil 61 ATP), singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, se va duela cu Marcel Granollers 110 ATP) in primul tur al turneului de Grand Slam de la Australian Open, conform tragerii la sorti care a avut loc joi, la Melbourne. Roger Federer favorit trei) si Rafael Nadal favorit doi) se vor afla pe aceeasi parte de tablou la Antipozi.

Simona Halep povesteste cel mai delicat moment din viata ei: Am inceput sa tremur!

Simona Halep va reveni pe teren dupa o absenta de trei luni si va incerca sa faca la Sydney, o repetitie reusita pentru Australian Open 2019.

Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Barty: Nu aveam asteptari prea mari; nu sunt inca pregatita complet pentru Australian Open (VIDEO)

Simona Halep, liderul mondial din circuitul feminin de tenis, a declarat ca nu avea asteptari prea mari de la primul sau meci din 2019, chiar dupa ce a fost invinsa si eliminata la Sydney de favorita.

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Australian Open: n ce zile vor evolua fetele noastre - Simona Halep va debuta marti noaptea

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va debuta pe 14 ianuarie, in prima zi de concurs urmand sa evolueze trei sportive din Romania: Irina Camelia Begu, Monica Niculescu si Sorana Cirstea. Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in noaptea de marti impotriva sportivei Kaia Kanepi. Orele de disputare vor fi anuntate ulterior de organizatorii competitiei de la Melbourne.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul tur la Australian Open. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anului, pe Kaia Kanepi Estonia),.

Australian Open: Kaia Kanepi nu a mai jucat de la US Open, din septembrie anul trecut

Kaia Kanepi, locul 70 WTA, viitoarea adversara a Simonei Halep in primul tur al Australian Open, nu a mai jucat din septembrie trecut, de la US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )