Libnet.ro
UNICEF

08:15

Australian Open: Bianca Andreescu, eliminata in turul doi de locul 71 WTA

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Bianca Andreescu, eliminata in turul doi de locul 71 WTA

Dupa ce in runda inaugurala a eliminat-o pe Mihaela Buzarnescu, Bianca Andreescu a parasit Australian Open in turul al doilea. Cap de serie numarul 8, Bianca a fost invinsa categoric de incomoda Su-Wei Hsieh, 35 de ani - ocupanta locului 71 in ierarhia mondiala. continuă pe Hotnews

Australian Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur (2-6, 6-4, 3-6 vs Bianca Andreescu)

Aventura Mihaelei Buzarnescu 138 WTA) la Australian Open a luat sfarsit dupa o singura partida. La scorul de 3-3 in setul decisiv, Mihaela a ratat trei mingi consecutive de break, iar Bianca Andreescu 8 WTA - revenita pe teren dupa o pauza de 15 luni) nu a ezitat, s-a impus la retur chiar in game-ul urmator si a obtinut calificarea in turul secund al competitiei de la Melbourne 6-2, 4-6, 6-3, dupa doua ore de joc).

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Patricia Tig

Sorana Cirstea este in turul doi de la Australian Open dupa ce a castigat fara nicio emotie, scor 6-2, 6-1, meciul disputat contra Patriciei Tig.

Australian Open: Nadal, Medvedev si Tsitsipas, in turul doi fara set pierdut (Rezultatele zilei)

Principalii favoriti de pe partea inferioara de tablou s-au descurcat destul de bine la meciurile de debut de la Australian Open, Rafael Nadal, Daniil Medvedev si Stefanos Tsitsipas castigandu-si meciurile fara sa piarda vreun set.

Digisport: Cum a explicat Bianca Andreescu esecul in fata unei adversare in varsta de 35 de ani si ce a spus Martina Navratilova

Bianca Andreescu Canada), a opta favorita la Australian Open, a fost eliminata azi in turul al doilea de Hsieh Su-Wei 35 de ani, Taipei), scor 3-6, 2-6, la finele unui meci desfasurat pe Rod Laver Arena, care a durat 83 de minute.

Sorana Cirstea, dupa victoria spectaculoasa cu Petra Kvitova: Am simtit ca pot sa o inving in turul III de la Australian Open, romanca da peste o finalista de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 68 mondial in tenisul feminin la ora actuala, a produs una dintre surprizele turului II de la Australian Open 2021, in noaptea de marti spre miercuri, cand a eliminat-ojucatoarea.

Mihaela Buzarnescu, a doua romanca eliminata in primul tur de la Australian Open 2021. Miki, invinsa in trei seturi de Bianca Andreescu, castigatoarea US Open 2019

Mihaela Buzarnescu, locul 138 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021, unde a cedat in partida disputata in primul tur cu tenismena canadiana de origine romana, Bianca Andreescu.

Mihaela Buzarnescu, invinsa de Bianca Andreescu in primul tur al Australian Open

Mihaela Buzarnescu, locul 138 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in turul I al Australian Open.

Andreescu o invinge pe Buzarnescu la Australian Open in primul meci dupa 15 luni

Bianca Andreescu a obtinut victoria in fata Mihaelei Buzarnescu dupa un meci de trei seturi.

Andreescu, dezastru la Melbourne: A luat doar cinci game-uri si a parasit Australian Open

E clar: nu poti renunta la tenis, timp de 15 luni, dupa care sa-ti faci revenirea pe teren in cadrul unui Grand Slam si sa ai si pretentia de a obtine un rezultat notabil. Bianca Andreescu 9 WTA) tocmai s-a convins de acest lucru.

Moldoveanul Radu Albot a reusit o mare surpriza la Australian Open

Radu Albot locul 85 ATP) a reusit una dintre marile surprize de pana acum de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, jucatorul din Moldova reusind sa-l invinga pe Roberto Bautista Agut.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )