Libnet.ro
UNICEF

10:30

Australian Open (f): Final de drum pentru Marta Kostyuk si Jelena Ostapenko; Svitolina si Wozniacki, in optimi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Final de drum pentru Marta Kostyuk si Jelena Ostapenko; Svitolina si Wozniacki, in optimi (Rezultatele zilei)

Ucraineanca Marta Kostyuk 15 ani, locul 521 WTA), jucatoarea care impresionat prin evolutiile ei la Australian Open, a fost eliminata de Elina Svitolina, favorita 4, in turul trei al competitiei. Anett Kontaveit a furnizat surpriza zilei la Melbourne, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko cap de serie numarul 7). Caroline Wozniacki favorita 2) si-a asigurat prezenta in optimi, invingand-o in doua seturi pe Kiki Bertens. continuă pe Hotnews

Probleme mari la Australian Open. Care este motivul pentru care s-a cerut chiar intreruperea meciurilor

Asutarlain Open se afla in prima saptamana de meciuri, dar o problema majora a aparut la Melbourne, unde are loc acest Grand Slam.

Corespondenta de la Melbourne -Probleme mari la Australian Open. Care este motivul pentru care s-a cerut chiar intreruperea meciurilor

Asutarlain Open se afla in prima saptamana de meciuri, dar o problema majora a aparut la Melbourne, unde are loc acest Grand Slam.

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Lumea tenisului, uluita: Continua povestea fantastica a pustoaicei de doar 15 ani la Australian Open

Ucraineanca Marta Kostyuk 521 WTA) a facut deja ceva ce nu pot realiza unele sportive din circuitul feminin in toata cariera lor: s-a calificat pentru turul III al unui turneu de Grand Slam.

Visul frumos s-a incheiat in lacrimi: Pustoaica de 15 ani, eliminata la Australian Open. Declaratii emotionante

Marta Kostyuk 521 WTA) a ajuns la Melbourne drept o anonima si a parasit competitia in aplauzele frenetice ale publicului.

VIDEO Copil minune: Ce a facut mama pustoaicei de 15 de ani, dupa ce fiica ei a ajuns in turul III de la Australian Open

Marta Kostyuk 521 WTA) a scris istorie, la Melbourne, devenind cea mai tanara jucatoare din ultimii 20 de ani calificata in turul III al unui turneu de Grand Slam.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

INTERVIU de la Melbourne -Mihaela Buzarnescu, revelatia tenisului romanesc, povesteste cum a fost faultata in drum spre Australian Open

Mihaela Buzarnescu a parasit Australian Open, dupa ce a fost invinsa in primul tur de Caroline Wozniacki, a doua favorita a competitiei, care n-a avut insa un meci usor impotriva jucatoarei noastre.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei n. r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )