Libnet.ro
UNICEF

23:45

Australian Open (f): Petra Kvitova, eliminata dupa un meci maraton; Muguruza, Pliskova si Garcia, in turul doi; (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Petra Kvitova, eliminata dupa un meci maraton; Muguruza, Pliskova si Garcia, in turul doi; (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova Cehia, locul 28 WTA), cap de serie numarul 27, a fost eliminata dramatic in primul tur de la Australian Open. Andrea Petkovic Germania, 30 de ani, locul 98 WTA) a invins-o dupa aproape 3 ore de joc, scor 6-3, 4-6, 10-8. S-au mai calificat in runda a doua, printre altele, Garbine Muguruza cap de serie numarul 3), Karolina Pliskova 6) sau Caroline Garcia 8). continuă pe Hotnews

Australian Open: Petra Kvitova, eliminata dupa un meci maraton; Muguruza, Pliskova si Garcia, in turul doi; (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova Cehia, locul 28 WTA), cap de serie numarul 27, a fost eliminata dramatic in primul tur de la Australian Open. Andrea Petkovic Germania, 30 de ani, locul 98 WTA) a invins-o dupa aproape 3 ore de joc, scor 6-3, 4-6, 10-8. S-au mai calificat in runda a doua, printre altele, Garbine Muguruza cap de serie numarul 3), Karolina Pliskova 6) sau Caroline Garcia 8).

Australian Open: Ana Bogdan, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic, favorita 11

Ana Bogdan locul 104 WTA) a invins-o, marti, pe Kristina Mladenovic Franta), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-2, calificandu-se astfel in premiera in mansa a doua a turneului de la Australian Open.

Australian Open: Simona Halep va debuta marti, dupa ora 05.30 (Programul jucatoarelor din Romania)

Simona Halep 1 WTA) va debuta marti dimineata la Australian Open, dupa ora 05. 30 ora Romaniei), potrivit programului anuntat de organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului. Liderul mondial o va intalni in primul tur al competitiei pe Destanee Aiava Australia - locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card).

Surpriza de proportii: Kvitova, eliminata dupa un meci epic de aproape trei ore. Decisivul a avut 18 game-uri!

Campioana de la Wimbledon in 2012 si 2014 si semifinalista la Melbourne in 2012, cehoaica de 27 de ani e al patrulea nume mare care paraseste competitia dupa prima runda,.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

Victorie fantastica pentru Irina Begu, in primul tur la Australian Open. A revenit incredibil intr-un meci care parea pierdut si care a durat peste trei ore

Irina Begu a oferit meciul inceputului de turneu la Australian Open si a incheiat victorioasa o partida in care a refuzat sa cedeze lupta.

VIDEO Victorie fantastica pentru Irina Begu, in primul tur la Australian Open. A revenit incredibil intr-un meci care parea pierdut si care a durat peste trei ore

Irina Begu a oferit meciul inceputului de turneu la Australian Open si a incheiat victorioasa o partida in care a refuzat sa cedeze lupta.

Australian Open: Alexandra Dulgheru, in ultimul tur al calificarilor; Irina Bara, eliminata in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 190 WTA) a ajuns, sambata, in ultimul tur al calificarilor la Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa victoria in doua seturi in fata Daianei Iastremska Ucraina, locul 177 WTA). Irina Bara locul 183 WTA) a pierdut partida cu americanca Bernarda Pera 126 WTA), fiind eliminata in turul doi al calificarilor.

Cirstea continua la Australian Open dupa un meci de mare lupta

Sorana Cirstea s-a calificat, marti dimineata, in turul secund al Australian Open dupa o victorie in trei seturi la Zarina Diyas din Kazahstan.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )