Libnet.ro
UNICEF

18:00

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a invins, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, echipa argentiniana Guillermo Duran/Andres Molteni, calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Ana Bogdan scrie istorie la Australian Open

Jucatoarea de tenis romana Ana Bogdan s-a calificat joi dimineata in turul al treilea de la Australian Open, obtinand cea mai mare performanta a carierei.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Australian Open

Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe canadianca.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

Australian Open (f):Muguruza si Konta, parasesc AusOpen dupa mansa a doua, Sarapova s-a calificat in turul al treilea

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, si britanica Johanna Konta, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, au fost eliminate, joi, in turul al doilea al Australian Open.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,.

Cirstea continua la Australian Open dupa un meci de mare lupta

Sorana Cirstea s-a calificat, marti dimineata, in turul secund al Australian Open dupa o victorie in trei seturi la Zarina Diyas din Kazahstan.

Australian Open (m): David Goffin, Stan Wawrinka si Sam Querry au parasit competitia; Roger Federer, in turul trei (Rezultatele zilei)

Alti trei jucatori din randul capilor de serie de pe tabloul masculin de simplu al turneului de la Australian Open au fost eliminati in cea de-a patra zi a competitiei: David Goffin 7), Stan Wawrinka 9) si Sam Querry 13). Elvetianul Roger Federer favorit 2) s-a calificat in turul al treilea la Melbourne, invingandu-l in trei seturi pe germanul Jan-Lennard Struff 55 ATP), scor 6-4 6-4 7-64). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

MECI EXPLOZIV la Australian Open! Irina Begu a produs marea SURPRIZA

Dupa un meci exploziv care a durat aproape 3 ore, Irina Begu a produs marea surpriza la Australian Open. Ea s-a calificat luni dimineata in turul II la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )