Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n turul trei - Tsonga, Wawrinka si Thiem, eliminati

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) nu a avut probleme in partida cu Jo-Wilfried Tsonga, liderul mondial castigand in trei seturi 6-3, 7-5, 6-4). Tot in turul trei de la Australian Open au mai ajuns, printre altii, Alexander Zverev duel de cinci seturi cu Jeremy Chardy) si Kei Nishikori. Au parasit joi Grand Slam-ul de la Melbourne nume importante precum Stanislas Wawrinka si Dominic Thiem. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata s-au desfasurat in complexul de la Melbourne Park ultimele meciuri din turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Nume importante precum Simona Halep, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka, Alexander Zverev sau Elina Svitolina au obtinut calificarea in optimile Australian Open. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Marii favoriti si-au respectat statutul, Novak Djokovic, Simona Halep, Serena Williams si Alexander Zverev obtinand biletele pentru turul trei al competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de joi de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open (sambata, 10:00)

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Asa am trait Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin au inchis sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )