Libnet.ro
UNICEF

17:00

Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Monica Niculescu 99 WTA) si-a incheiat parcursul la editia din acest an de la Australian Open inca din primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa de Amanda Anisimova 87 WTA). Americanca in varsta de doar 17 ani s-a impus in doua seturi, scor 7-63), 6-4. continuă pe Hotnews

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu, invinse in prima runda la Australian Open

Jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Monica Niculescu au fost invinse, luni, la Melbourne, in prima runda a turneului Australian Open. Cirstea 28 ani, 84 WTA) a fost intrecuta fara drept de apel.

Australian Open (m): Nadal, Federer si Cilic, calificati n turul doi; John Isner si Kyle Edmund au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3), campionul en-titre, si Marin Cilic 5), finalist la editia de anul trecut, au debutat cu dreptul la Australian Open, calificandu-se in runda a doua dupa ce si-au castigat in minim de seturi meciurile disputate luni. Primii capi de serie de pe tabloul masculin de simplu care au parasit competitia de la Melbourne sunt John Isner cap de serie 9), Kyle Edmund 13) si Steve Johnson 31). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open.

Romania, salvata de un noroc fantastic in prima zi de Australian Open: O singura victorie prin abandonul adversarei

Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au debutat, luni, la Australian Open 2019, insa doar una a trecut in runda a doua.

Romania numara orele: Halep si alti trei romani joaca, marti, la Australian Open. Stim la ce ora intra Simona pe teren

Daca, luni, Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au fost in actiune, marti, programul va fi si mai atractiv pentru publicul din Romania.

VIDEO Forma slaba continua: Jelena Ostapenko, eliminata n primul tur la Australian Open

Dupa ce a fost eliminata in runda inaugurala la turneele de la Sydney si Shenzhen, Jelena Ostapenko 22 WTA) nu a reusit sa treaca nici de primul tur de la Australian Open. Letona a cedat in fata Mariei Sakkari Grecia, locul 43 WTA), scor 1-6, 6-3, 2-6.

Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi va avea loc marti, de la ora 10:00/ Programul fetelor noastre n primul tur

Simona Halep va evolua in primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, marti, la ora 10. 00, conform programului anuntat de organizatori. Meciul este programat primul pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara, de la ora locala 19.

Sorana Cirstea, dupa ce a fost eliminata in primul tur la Australian Open: Sunt intr-o forma buna!

Sorana Cirstea a deschis evolutia jucatorilor romani la Australian Open, dar a pierdut chiar in primul tur al turneului de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )