Libnet.ro
UNICEF

15:45

Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis 76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), pe arena Rod Laver. continuă pe Hotnews

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Sorana Cirstea, a doua jucatoare romana calificata in mansa secunda a Australian Open. Urmeaza meciul Simonei Halep

Sorana Cirstea, locul 37 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA, calificandu-se in mansa a doua a Australian Open.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA).

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Avancronica meciului Halep - Bouchard

Fara doar si poate, capul de afis al zilei de joi in turul secund la Australian Open va fi meciul dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard.

Favoritele cap pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Favoritele cad pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Surpriza imensa pe tabloul feminin de la Australian Open. Una dintre favorite s-a facut de ras si a plecat acasa

A patra zi de la Australian Open a debutat cu o surpriza uriasa, una dintre cele mai mari din ultimii ani de la acest Grand Slam.

Antrenament scurtat pentru Halep inaintea disputei cu Davis

Simona Halep a sustinut, vineri, antrenamentul oficial inaintea partidei pe care o va sustine cu Lauren Davis in turul al 3-lea la Australian Open.

Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Eugenie Bouchard Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )