Libnet.ro
UNICEF

06:15

Australian Open: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, in optimi la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, in optimi la Melbourne

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open. Cei doi s-au impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata dublului format din Lukas Dlouhy/Jiri Vesely ambii din Cehia). continuă pe Hotnews

Florin Mergea si Rohan Bopanna calificati in optimi la dublu

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Florin Mergea si Rohan Bopanna debuteaza la Australian Open in aceasta dimineata

Finalistii Turneului Campionilor din 2015, Florin Mergea si Rohan Bopanna Romania/India), debuteaza joi dimineata in proba de dublu a primului Grand Slam din 2016, Australian Open.

Agnieszka Radwanska dupa calificarea in optimi la Australian Open: Durerea e al doilea meu nume

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a calificat, vineri, in optimile de finala la Australian Open, dupa o victorie scurta si convingatoare in fata revelatiei Monica Puig din Puerto Rico.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a debutat, joi dimineata, in proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, invingand perechea Martin Klizan/Sergiy StakhovskySlovacia/Ucraina) cu 7-5, 6-2.

Begu si Niculescu - eliminate din Australian Open

Perechea Irina Begu / Monica Niculescu, cap de serie numarul 9, a fost eliminata, joi, in runda inaugurala a probei de dublu feminin de la Australian Open.

Tecau si Rojer s-au calificat in turul doi la Australian Open

Perechea de juc[tori Horia Tecau / Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu de la Australian Open.

Australian Open: Mergea si Bopanna merg mai departe

Cuplul romano-indian format din Florin Mergea si Rohan Bopanna a obtinut calificarea in turul al doilea la Australian Open.

Florin Mergea: Obiectivul este sa mergem din nou la Londra si sa castigam un Slam

Florin Mergea spune ca lucrurile s-au asezat in parteneriatul cu Rohan Bopanna si este gata de un sezon lung, intens si cu multe obiective. Principalul dintre ele este revenirea la Londra. Locul 1 si pregatirea Jocurilor Olimpice sunt alte subiecte discutate la Melbourne cu Treizecizero, imediat dupa calificarea in turul al doilea.

Horia Tecau si Florin Mergea trec de primul tur la dublu

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat, joi, in turul doi al concursului masculin de dublu de la Australian Open.

Australian Open: Novak Djokovic, in optimi - A fost testat de Andreas Seppi

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) a obtinut o victorie muncita in fata lui Andreas Seppi, italianul reusind pret de doua seturi sa se ridice la standardele liderului mondial. Sarbul a ajuns in optimile de la Australian Open, acolo unde il va intalni pe Gilles Simon favorit numarul 14).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )