Libnet.ro
UNICEF

16:45

Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile turneului de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe japonezul Kei Nishikori. A fost 7-63) 7-5 7-63) pentru liderul mondial. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin. continuă pe Hotnews

Horia Tecau tinteste un nou titlu la dublu mixt, la Australian Open. Romanul poate da in sferturi peste un fost coleg

Horia Tecau si indianca Sania Mirza s-au calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open, acolo unde romanul s-ar putea duela cu un fost coechipier cu care a jucat la dublu masculin in 2013.

Tecau in sferturi la dublu mixt

Horia Tecau este al doilea roman care face furori la Australian Open. Iesit devreme din concursul de dublu alaturi de Jean-Julien Rojer, Tecau se concentreaza pe turneul de dublu mixt unde a ajuns in sferturile de finala.

Australian Open: Andy Murray, Roger Federer si Rafael Nadal, in optimi; Caroline Wozniacki a fost eliminata

Andy Murray cap de serie numarul patru) s-a calificat in optimile turneului de la Australian Open, scotianul invingandu-l pe Feliciano Lopez. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Roger Federer - elvetianul a trecut de Teymuraz Gabashvili. In turneul feminin, Caroline Wozniacki a fost eliminata.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

David Ferrer a acces in sferturi la Australian Open a patra oara consecutiv

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a patra oara consecutiv in sferturi la Australian Open. David Ferrer a trecut de germanul Florian Mayer, numarul 37 mondial, scor 6-7.

Australian Open: Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza Romania/ India), cap de serie numarul sase, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in sferturi la dublu mixt la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Tecau.

Simona Halep face istorie in tenis: a invins-o pe Jelena Jankovici si ajunge in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0, informeaza site-ul oficial al.

VICTORIE ISTORICA pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0,.

Australian Open: Numarul 1 mondial, Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovici.

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3. Williams a fost eliminata si anul trecut la Australian Open, in sferturi, de Sloane Stephens, iar in urma cu doi ani in optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus la Melbourne de cinci ori, in 2003, 2005, 2007, 2009 si 2010. De la precedenta editie a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )