Libnet.ro
UNICEF

21:00

Australian Open: Roger Federer, calificare facila in turul al treilea

România Liberă România Liberă,
Australian Open: Roger Federer, calificare facila in turul al treilea

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 3 mondial, s-a calificat fara probleme in turul al treile. continuă pe România Liberă

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

VIDEO Australian Open: Ashleigh Barty, calificare dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Lesia Tsurenko 120 WTA), ocupanta locului 1 WTA fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul doi de la Australian Open.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Australian Open: Rafa Nadal, calificare fara emotii in turul secund

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, l-a invins fara probleme in trei seturi, 6-2, .

Ashleigh Barty, calificare cu emotii in turul 2. Serena Williams in mare forma!

Lidera mondiala Ashleigh Barty le-a dat emotii fanilor sai in primul meci de la Australian Open.

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in turul secund

Romanca Sorana Cirstea a fost invinsa de tanara jucatoare americana Cori Gauff cu 4-6, 6-3, 7-5, mie.

VIDEO Batranul si magia: Roger Federer, la pas in turul trei de la Australian Open

Filip Krajinovic 41 ATP) nu a avut tenisul necesar pentru a-l incurca macar sporadic pe Roger Federer, marele campion elvetian aratand o pofta de tenis incredibila la cei 38 de ani. Castigator de sase ori la Melbourne, Roger a obtinut calificarea in turul al treilea dupa un succes in minimum de seturi: 6-1, 6-4, 6-1.

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Federer, Tsitsipas si Berrettini, victorii facile la Australian Open

Elvetianul Roger Federer, grecul Stefanos Tsitsipas si italianul Matteo Berrettini au obtinut victor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )