Libnet.ro
UNICEF

22:15

Australian Open: Venus Williams, Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au parasit competitia in turul intai (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Venus Williams, Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au parasit competitia in turul intai (Rezultatele zilei)

Prima zi de concurs de la Australian Open a venit cu surprize pe tabloul feminin de simplu, mai multe favorite parasind competitia inca din runda inaugurala. Venus Williams cap de serie numarul cinci) a fost invinsa de Belinda Bencic, iar alte nume importante precum Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au fost eliminate prematur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la simplu feminin. continuă pe Hotnews

Australian Open (f): Venus Williams, Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au parasit competitia in turul intai (Rezultatele zilei)

Prima zi de concurs de la Australian Open a venit cu surprize pe tabloul feminin de simplu, mai multe favorite parasind competitia inca din runda inaugurala. Venus Williams cap de serie numarul cinci) a fost invinsa de Belinda Bencic, iar alte nume importante precum Dominika Cibulkova, Sloane Stephens si Coco Vandeweghe au fost eliminate prematur. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la simplu feminin.

Australian Open 2018: prima zi a fost una a marilor suprize. Americanii sunt la pamant

Venus Williams, finalista de anul trecut de la Aussie Open, a fost eliminata chiar din primul tur, la fel ca si Sloane Stephens, castigatoarea de la US Open.

incepe Australian Open: Trei romance joaca luni. Revelatia Buzarnescu o poate ajuta pe Halep inca din prima zi

Primul turneu de Grand Slam al anului va avea o zi plina cu vedete inca de luni, cand iubitorii tenisului feminin le vor putea vedea la lucru pe Venus Williams, Caroline Wozniacki sau campioana de la US Open, Sloane Stephens.

FOTO Venus Williams, idila chiar la Australian Open cu un milionar mai tanar cu 12 ani decat ea

Venus Williams, sora mai mare a celebrei Serena Williams, tine prima pagina a ziarelor din Melbourne, inaintea inceperii turneului de la Australian Open.

Eliminare-soc in primul tur la Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, finalista Openului Australiei in 2017, a fost eliminata din primul tur la editia din acest an a competitiei de la Melbourne, fiind invinsa in doua se.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open (marti, dupa 5:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, a debutat in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Jurnalist australian, despre Australian Open: Halep isi va face bagajele si va fi trimisa acasa

Jurnalistii australieni cred ca Simona Halep, numarul 1 WTA, va pleca acasa dupa primul tur al Turneului Australian Open 2018, in care o va confrunta pe Destanee Aiava, locul 193 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )