Libnet.ro
UNICEF

10:30

Australian Open, ziua a 3-a. Reperele: duel de la distanta Federer - Djokovic, primul nume din Top 8 - OUT si rana lui Dimitrov

Adevărul Adevărul,
Australian Open, ziua a 3-a. Reperele: duel de la distanta Federer - Djokovic, primul nume din Top 8 - OUT si rana lui Dimitrov

Ziua a treia a introdus in ecuatia Australian Open-ului un nou element dupa caldura si ploaie: vantul! Organizatorii sunt insa multumiti: meciurile iau avant, au scapat de restante si povestile sunt cat se poate de interesante. Adevarul va prezinta toate fazele si rezultatele notabile. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Australian Open, reperele zilei a doua: lacrimile Anisimovei, amenintare pentru Wozniacki si uimitorul om-turn

Australian Open 2020, ziua a doua: desi marti s-au jucat 88 de meciuri, nu reusim sa tragem linie cu tabloul complet al turului doi la simplu feminin.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )