Libnet.ro
UNICEF

22:15

Austria a intrat in al doilea val al pandemiei de coronavirus. Vezi anuntul cancelarului Sebastian Kurz

Hotnews Hotnews,
 Austria a intrat in al doilea val al pandemiei de coronavirus. Vezi anuntul cancelarului Sebastian Kurz

Austria a intrat in al doilea val de infectari cu noul coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, in contextul unei cresteri continue a numarului de cazuri pozitive, transmite AFP citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Austria, lovita de al doilea val de coronavirus. Ce masuri au luat autoritatile

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat duminica ca Austria a intrat in al doilea val de infectii cu noul coronavirus, in contextul cresterii numarului de cazuri pozitive, scrie AFP.

Austria a intrat oficial in al doilea val de infectari cu coronavirus

Austria a intrat in al doilea val and de infectari cu noul coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, intr-un comunicat emis duminica, in contextul unei cresteri continue a numarului de cazuri pozitive, transmite AFP, citata de Agerpres.

Austria a intrat al doilea val de infectari cu noul coronavirus

Austria a intrat in al doilea val de infectari cu noul coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, conform AFP. De asemenea, au fost depistate aproape 870 de cazuri noi, de luni pana.

Coronavirus in lume: Austria anunta ca a intrat in al doilea val al pandemiei Israelul anunta o noua carantina nationala

Bilantul total al pandemiei de coronavirus a ajuns duminica la 28. 528, din care 924. 575 sunt oameni care si-au pierdut viata si 20. 312 sunt pacienti vindecati, potrivit ultimelor date publicate pe platforma worldometers. info. Autoritatile sanitare din Franta au raportat sambata 10. 561 de cazuri de coronavirus in 24 de ore, un nou record zilnic, fiind pentru prima oara cand Franta inregistreaza peste 10. 000 de cazuri intr-o zi. 00: Israelul impune o noua carantina la nivel national 20. 50: Coronavirus Franta: 7. 183 de noi cazuri in 24 de ore, dupa ce sambata a fost atins un nou record16. 15: Cautarile pe Google ar putea prezice urmatoarele focare de COVID-19 studiu).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )