Libnet.ro
UNICEF

00:07

Austria il va propune in continuare pe Johannes Hahn pentru functia de comisar european

Hotnews Hotnews,
 Austria il va propune in continuare pe Johannes Hahn pentru functia de comisar european

Cancelarul Austriei, Brigitte Bierlein, planuieste sa il nominalizeze pe actualul comisar european pentru Politici de Vecinatate, Johannes Hahn, pentru functia de comisar european in cadrul noii Comisii, care ar putea fi condusa de Ursula von der Leyen, scrie Mediafax, citand Euronews. continuă pe Hotnews

Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european

Premierul Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european, invitand-o sa isi lamureasca anumite lucruri atunci cand candideaza pentru o functie. Viorica Dancila anunta ca nu o vrea pe Kovesi pentru functia de procuror sef european Viorica Dancila a anuntat vineri ca nu o sustine pe Kovesi pentru .

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

UPDATE Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine astazi interviul. Cinci dintre ei au mai participat la concurs si au fost respinsi de Tudorel Toader Ana Birchall, declaratii despre concurs

Candidatii pentru functia de procuror european vor sustine marti interviurile in fata unei comisii conduse de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Cinci dintre ei candidati, intre care fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu si procurorul DNA Marius Bulancea, au candidat si in primavara pentru acest post si au fost respinsi fara explicatii de catre fostul ministru Tudorel Toader. Pentru acest post s-au inscris 8 candidati, insa unul dintre ei s-a retras, a anuntat marti ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Candidatii pentru functia de procuror european sustin interviul in fata ministrului Justitiei: Cine sunt cei sapte magistrati aflati in cursa(FOTO)

Cei sapte candidati pentru functia de procuror european sustin, marti, interviurile in fata unei comisii care este condusa de ministrul Justitiei, Ana Birchall. Initial erau anuntati opt candidati insa, i.

Candidatii pentru functia de procuror european sustin astazi interviul

Opt candidati la functia de procuror european din partea Romaniei sustin marti interviul in fata une.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )