Libnet.ro
UNICEF

23:15

Austria vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis extinderea centralei nucleare din Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austria vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis extinderea centralei nucleare din Ungaria

Austria a avertizat luni ca intentioneaza sa dea in judecata Comisia Europeana CE) pentru ca a permis Ungariei extinderea centralei sale nucleare de la Paks, sustinand ca nu considera energia nucleara un mod de a combate schimbarile climatice sau ca fiind in interesul comun european, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Austria da in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis Ungariei sa-si extinda centrala nucleara de la Paks

Guvernul austriac planuieste sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis Ungariei sa construiasca doua noi reactoare la centrala nucleara de la Paks, realizata cu tehnologie si finantare ruseasca, anunta Reuters.

Guvernul Austriei da in judecata Comisia Europeana din cauza centralei nucleare a Ungariei

Guvernul austriac vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a acordat Ungariei autorizatia pentru extinderea centralei nucleare Paks, explicand ca nu considera energia nucleara drept o modalitate de contracarare a incalzirii climei, relateaza Reuters.

Comisia Europeana vrea sa conditioneze fondurile UE de respectarea normelor statului de drept

Comisia Europeana elaboreaza propuneri pentru a se asigura ca statele membre care beneficiaza de fon.

Financial Times: Comisia Europeana incearca sa conditioneze accesarea fondurilor UE de respectarea statului de drept

Comisia Europeana elaboreaza propuneri pentru a se asigura ca statele membre care beneficiaza de fonduri europene sa aiba sisteme judiciare independente, initiativa riscand sa provoace noi tensiuni pe tema statului de drept intre Bruxelles si tari est-europene precum Polonia sau Ungaria, scrie Financial Times FT).

Ministrul Mediului: Comisia Europeana a convocat Romania din cauza poluarii

Ministrul Mediului din Romania, Gratiela Gavrilescu, spune ca statele convocate de Comisia Europeana pe tema calitatitatii aerului, inclusiv Romania, nu au alta solutie decat aceea de a se.

Magazinele online pot fi reclamate pe o platforma europeana speciala

Europenii nemultumiti de produsele sau serviciile cumparate online au la dispozitie o platforma pusa la punct de Comisia Europeana pentru a-si solutiona litigiile fara sa apeleze la justitie. Concret, cei care au astfel de probleme pot depune plangere pe Platforma de solutionare online a litigiilor SOL) unde pot solicita rezolvarea problemelor cu ajutorul unei entitati independente.

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )