Libnet.ro
UNICEF

15:00

10 dotari care iti transforma masina intr-un autovehicul ultra-modern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 dotari care iti transforma masina intr-un autovehicul ultra-modern

In urma cu cativa ani, inchiderea centralizata sau geamurile electrice erau dotari considerate de lux. Astazi, aceste caracteristici vin in dotarile standard ale masinilor, iar cercetarile avansate si tehnologiile ne ofera acum bunatati. continuă pe Wall-Street Ro

5 obiceiuri care iti afecteaza masina

Achizitionarea unei masini de calitate, potrivite stilului tau de viata si cu recomandari excelente din partea specialistilor nu asigura faptul ca aceasta va functiona impecabil, daca nu-i acorzi si tu atentia cuvenita. Produsele nepotrivite si un stil.

5 secrete care te transforma intr-o italianca stilata

Daca le admiri pe Isabella Rossellini, Sophia Loren ori Monica Vitti, ai in continuare 5 sfaturi oferite de supermodelul Mariacarla Boscono despre ce haine si accesorii sa porti ca sa arati precum o italianca cu stil.

Lenjeria care iti modeleaza silueta (P)

Atunci cand vrei sa porti ceva care sa-ti sublinieze talia, alege piese de lenjerie modelatoare de la Diamond By Adesgo si vei merge la sigur. Cu ajutorul acestei lenjerii poti purta rochii mulate, pantaloni cu talie joasa sau orice alte articole vestimentare care iti reprezinta stilul.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )