Libnet.ro
UNICEF

11:15

10 milioane MINI produse inainte de aniversarea de 60 de ani a marcii

Auto Ro Auto Ro,
10 milioane MINI produse inainte de aniversarea de 60 de ani a marcii

In timp ce MINI continua sa sarbatoreasca cea de-a 60-a aniversare, marca a obtinut o noua realizare odata ce automobilul MINI cu numarul 10 milioane produs la nivel mondial din 1959 a parasit linia de asamblare. continuă pe Auto Ro

Bugatti a prezentat in California cea mai puternica supermasina a sa, Centodieci, de 10 milioane de dolari FOTO VIDEO

Bugatti a prezentat vineri, la saptamana auto de la Monterey, California, cea mai puternica supermasina de pana acum a companiei, modelul de 10 milioane de dolari numit Centodieci, dotat cu un propulsor de 1. 600 de cai putere care ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2,4 secunde, relateaza Reuters.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioane euro - finalizate

JLL: Cumparatorii raman foarte atenti si procesele de due-diligence sunt foarte detaliate * in ultimele 12 luni, preturile pentru proprietati industriale si de birouri au crescut, arata specialistii Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioa-ne de euro au fost finalizate in primul semestru al anului in curs, conform datelor transmise de JLL Romania. Acestea arata ca peste 70% din volumul de 340 de milioane de euro a fost generat de doar doua tranzactii.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )