Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident GRAV in Dambovita dupa ce doua masini s-au CIOCNIT FRONTAL. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Accident GRAV in Dambovita dupa ce doua masini s-au CIOCNIT FRONTAL. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO, FOTO)

O femeie a murit si alte patru persoane au fost ranite vineri, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal in dreptul localitatii dambovitene Ilfoveni, pe DN 71, relateaza Gazeta de Dambovita. Accidentul s-a. continuă pe B1

Tragedie in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident. Mai multe autospeciale SMURD sunt la fata locului

Un accident extrem de grav s-a petrecut vineri dupa-amiaza in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru sunt ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Se pare ca evenimentul s-a produs atunci.

Accident grav in Iasi. Fetita de patru ani, lovita de o autospeciala a Politiei

O fetita in varsta de patru ani, din localitatea ieseana Uda, a ajuns marti la Spitalul Sfanta Maria, din Iasi, dupa ce a fost accidentata de o masina de Politie aflata in misiune. Copilul a traversat.

Soferul beat care a tamponat doua masini fara sa realizeze ce se intampla. S-a oprit cu masina intr-o autoutilitara

Un barbat de 41 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, dupa ce s-a urcat la volan baut si a condus sinuos pe strazile dintr-o localitate galateana, acrosand mai multe masini.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )