Libnet.ro
UNICEF

10:00

Acesta este noul Mercedes S-Class. Limuzina companiei germane, surprinsa in teste alaturi de BMW Seria 7

Auto Ro Auto Ro,
Acesta este noul Mercedes S-Class. Limuzina companiei germane, surprinsa in teste alaturi de BMW Seria 7

Este oficial: Mercedes lucreaza la o noua generatie a limuzinei S-Class. O demonstreaza aceste fotografii spion realizate de curand in Europa, care surprind viitoarea nava amiral a companiei din Stuttgart alaturi de BMW Seria 7. continuă pe Auto Ro

Are o vopsea mata si toate dotarile de lux imaginabile. El este noul Mercedes-AMG G63 Edition 1

Constructorul german de automobile a prezentat noul G63 AMG Edition 1. Aceasta denumire va fi purtata de toate exemplare construite in primul an de productie.

A lasat concurenta in spate. Noul Mercedes-Maybach S-Class este intruchiparea luxului suprem

Nemtii de la Mercedes-Benz au publicat primele informatii si imagini oficiale cu noul S-Class Maybach. Publicul larg va face cunostinta cu limuzina suprema a brand-ului din Stuttgart la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Cine este noul secretar general la Ministerul Transporturilor

Directorul general al Postei Romane, Elena Petrascu, a demisionat joi din functie, fiind numita secretar general la Ministerul Transporturilor, au declarat reprezentanti ai companiei. Mandatul Elenei Petrascu.

Bogdan Badea este noul CEO al eJobs Romania

Actualul Director de Vanzari al companiei eJobs Romania, Bogdan Badea, va prelua responsabilitatile pozitiei de CEO al eJobs, incepand cu data de 1 martie 2018, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Bogdan Badea este noul CEO al eJobs Romania

Actualul director de vanzari al eJobs Romania, Bogdan Badea, va prelua responsabilitatile pozitiei de CEO al eJobs Group SRL incepand cu data de 1 martie 2018. Acesta va prelua functia de la Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier in Romania si.

Bruno Even este noul director general al Airbus Helicopters

Bruno Even a fost desemnat noul director general al producatorului francez de elicoptere Airbus Helicopters, mandatul sau incepand din 1 aprilie 2018, a anuntat astazi compania.

Acesta este uleiul care te scapa pentru totdeauna de mucegai! Remediul complet natural

Mucegaiul din casa reprezinta o problema serioada pentru oricine. In loc sa apelezi la produse scumpe din comert si pline de chimicale, poti incerca acest remediu complet natural. Ingredientul sau activ este acest ule.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )