Libnet.ro
UNICEF

06:45

Angela Merkel: Germania va trebui la un moment dat sa interzica automobilele diesel, dupa modelul altor tari europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angela Merkel: Germania va trebui la un moment dat sa interzica automobilele diesel, dupa modelul altor tari europene

Germania va trebui la un moment dat sa urmeze exemplul altor state europene si sa interzica noile automobile diesel, a afirmat cancelarul Angela Merkel, recunoscand pentru prima oara ca zilele vehiculelor diesel sunt numarate, in urma scandalurilor. continuă pe Wall-Street Ro

Cancelarul german Angela Merkel este de acord cu interzicerea autovehiculelor diesel

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Germania va trebui sa urmeze, la un moment dat, exemplul altor tari, astfel incat sa interzica circulatia masinilor diesel.

Martin Schulz, increzator ca o va detrona pe Angela Merkel, in urma alegerilor parlamentare din Germania: Voi fi cancelar

Candidatul social-democrat la postul de cancelar al Germaniei, Martin Schulz, a declarat ca este increzator ca o va putea invinge pe Angela Merkel, aflata la putere de 12 ani, si ca va deveni cancelar,.

Alegeri parlamentare in Germania. Angela Merkel si-a lansat campania electorala. Ce promite cancelarul in exercitiu

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si-a lansat, sambata, campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului sa se situeze sub 3% si cu mentinerea unui deficit zero.

Angela Merkel si-a inceput campania electorala promitand somaj sub 3% si deficit zero

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput ieri campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului se va situa sub 3%, iar deficitul va fi mentinut la zero, informeaza agentia EFE.

Angela Merkel se lanseaza in campania electorala pentru alegerile legislative, ce se anunta a fi ciudata si sobra

Dupa o vacanta de aproximativ trei saptamani, Angela Merkel, cancelarul federal german, si-a inceput sambata campania electorala in vederea legislativelor ce vor avea loc pe 24 septembrie. insa campania se anunta a fi una sobra, daca nu chiar plictisitoare.

Angela Merkel si-a inceput campania electorala promitand somaj sub 3% si deficit zero

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput sambata campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului se va situa sub 3%, iar deficitul va fi zero, relateaza Agerpres, citand EFE.

Angela Merkel a declarat ca nu vede o solutie militara in disputa dintre Statele Unite si Coreea de Nord

Nu exista o solutie militara a disputei dintre Statele Unite si Coreea de Nord, a sustinut cancelarul Germaniei Angela Merkel vineri, adaugand ca razboiul declaratiilor dintre cele doua tari reprezinta o strategie gresita.

Angela Merkel doreste sa se alature nebuniei militare a lui Trump, afirma ministrul de externe german, Sigmar Gabriel

Alegerile generale din luna septembrie din Germania reprezinta un referendum asupra problemei daca tara ar trebui sa se alature nebuniei militare a lui Donald Trump prin sporirea cheltuielilor militare, afirma ministrul de externe german, Sigmar Gabriel, unul dintre liderii Partidului Social Democrat.

Angela Merkel doreste sa se alature nebuniei militare a lui Trump, afirma ministrul de Externe german, Sigmar Gabriel

Alegerile generale din luna septembrie din Germania reprezinta un referendum asupra problemei daca tara ar trebui sa se alature nebuniei militare a lui Donald Trump prin sporirea cheltuielilor militare, afirma ministrul de Externe german, Sigmar Gabriel, unul dintre liderii Partidului Social Democrat.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )