Libnet.ro
UNICEF

12:45

ATENTIE, SOFERI! Modificari importante privind inmatricularea vehiculelor

B1 B1,
ATENTIE, SOFERI! Modificari importante privind inmatricularea vehiculelor

Modificari importante privind inmatricularea vehiculelor. O ordonanta de modificare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, act normativ care introduce conceptul de suspendare a. continuă pe B1

Schimbari privind inmatricularea vehiculelor. Ce trebuie sa stiti

Guvernul a adoptat vineri o ordonanta de modificare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, act normativ care introduce conceptul de suspendare a inmatricularii, ce vizeaza strict o.

Guvernul a modificat ordonanta privind inmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

Guvernul a adoptat astazi o ordonanta de modificare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, act normativ care introduce conceptul de suspendare a inmatricularii, ce vizeaza strict o operatiune administrativa care consta in interzicerea temporara a dreptului de a pune in circulatie si a utiliza un vehicul pe drumul public si nu vizeaza anularea inmatricularii, informeaza un comunicat oficial.

Anunt important pentru soferi! Modificari importante la Codul Rutier

Guvernul a aprobat, vineri, in sedinta, prin ordonanta, modificari la Codul Rutier, astfel ca se va impune suspendarea de drept a inmatricularii unui autovehicul daca noul proprietar nu solicita la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )