Libnet.ro
UNICEF

12:15

Automobile Dacia are un nou director general: francezul Christophe Dridi

Hotnews Hotnews,
 Automobile Dacia are un nou director general: francezul Christophe Dridi

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. El preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive care a avut un mandat interimar incepand cu luna septembrie a acestui an. Reamintim ca in septembrie, Antoine Doucerain, directorul de atunci, a anuntat in mod surprinzator ca se retrage, iar in locul lui a revenit Olive, cel care a mai condus Dacia intre 2010 si 2013. continuă pe Hotnews

Automobile Dacia are un nou director general

Groupe Renault anunta numirea lui Christophe Dridi in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019. Preia aceasta responsabilitate de la Jerome Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process.

Schimbari MAJORE la DACIA! Cine va conduce compania. Anunt de ULTIMA ORA (FOTO)

Automobile Dacia are un nou director general. Renault Group a anuntat ca Christophe Dridi va prelua functia de sef, de la 1 ianuarie 2019. Dridi il inlocuieste pe Jerome Olive, care a avut un mandat.

Christophe Dridi, noul director general al Dacia

Groupe Renault a anuntat, astazi, numirea actualului director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi, in functia de director general al Automobile Dacia si al Groupe Renault Romania, de la 1 ianuarie 2019.

Ajutor de stat pentru cinci companii: Automobile Dacia primeste 115,8 milioane de lei

Ministerul Finantelor a semnat luni inca cinci acorduri de finantare in baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor majore, stabilita prin HG 807/2014. Printre beneficiari este Automobile Dacia, care primeste 115,8 milioane de lei. in total, in acest an, au fost semnate 14 acorduri de finantare, bugetul total alocat schemei de ajutor de stat fiind de 1,6 miliarde lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )